1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2013 21:17

Ευκαιρία αυτοκάθαρσης ο υποβιβασμός του Ηρακλή!

Το ΑΣΕΑΔ ,λοιπόν, απέρριψε την προσφυγή του Ηρακλή για τον μηδενισμό που είχε αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής. Ως εκ τούτου ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της ελληνικής πετοσφαίρισης (μην μπούμε τώρα στη διαδικασία να συζητήσουμε για το εάν είναι το κορυφαίο ή όχι) υποβιβάζεται στην Α2.


Σωστό και δίκαιο με δεδομένες τις άπειρες εκκρεμότητες που έχει το ΤΑΑ με παίκτες, προπονητές, φροντιστές, νερουλάδες, πετσετάδες, ξεματιάστρες και όλους όσοι ενεπλάκησαν κατά καιρούς με την ομάδα, του δημοσίου (φυσικά) συμπεριλαμβανομένου. Κάθε εφοριακός-ελεγκτής θα πάθαινε πολλαπλά εγκεφαλικά στη θέα των μαγειρεμάτων (sic) που διάφοροι έχουν κατά καιρούς δοκιμάσει ή επιτύχει. Τουλάχιστον έτσι λένε τα πρόσφατα ρεπορτάζ και οι δημοσιευμένες έρευνες. Εγώ μπορώ να πιστοποιήσω μόνο τα άπειρα μη διακανονισμένα χρέη. Και πάλι όμως είναι υπεραρκετά για να μην έχει θέση η ομάδα στην Α1.


Διαβάστε όλο το άρθρο του Παναγιώτη Περπερίδη στο pamesports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Trello iraklaki Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 18:52 posted by Trello iraklaki

    Συμφωνω απολυτα φτανει κε Περπεριδη ο υποβιβασμος του καταχρεωμενου Ηρακλη που χρωστα παντου να μην ευνοησει τον παο που χρωστα κι αυτος σε οποιον μιλαει ελληνικα, ρωσικα, ιταλικα και βραζιλιανικα συν το δημοσιο και ολο το προσωπικο του. Αν γινει αυτο θα ειναι σκανδαλο και πολυ θα ηθελα να διαβασω τα ιδια απο ολους τους εγκριτους δημοσιογραφους χωρις " υπεκφυγες". Οσο για τον Ηρακλη εχει ανθρωπους να τον φερουν παλι ψηλα πολυ συντομα και δεν εννοω αυτους που ειναι τωρα και οι οποιοι αποδειχθηκαν λιγοι μα πολυ λιγοι δυστυχως. Λιγη υπομονη, φτανει αυτοι που λενε οτι ειναι διοικουσα να βαλουν τον Ηρακλη πανω απο τους εαυτους τους και τα μικροκακιες τους και ο νοων νοειτο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ