1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2013 13:46

Αυθημερόν προετοιμασίες

Το πρώτο τεστ για το 2013 το πέρασε η Εθνική ανδρών αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά. Καλές και τονωτικές οι νίκες με τη Νορβηγία, την Ισλανδία και την Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά οι αγώνες με το Βέλγιο είναι αυτοί που θα κρίνουν πολλά για την επόμενη διετία.

Όπως φάνηκε από τους Έλληνες παίκτες λείπουν αγώνες και μάλιστα στους παίκτες που καλούνται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο όπως ο Φράγκος και ο Τζούριτς οι οποίοι προέρχονται από το ιταλικό πρωτάθλημα αλλά ο πρώτος δεν αγωνίστηκε καθόλου εφέτος και ο δεύτερος αγωνίζονταν κεντρικός στην Τρεντίνο και τώρα παίζει διαγώνιος.

Έχω ενδοιασμούς για τον βαθμό ετοιμότητας στους αγώνες με το Βέλγιο και για το εάν θα αντέξει η ομάδα τον γρήγορο και σταθερό ρυθμό των Βέλγων οι οποίοι έχουν στηρίζουν τη δύναμη τους στην άμυνα αλλά και στα λίγα λάθη. Έχουν κι αυτοί τα κενά τους στην υποδοχή και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε σε μία καλή εμφάνιση το προσεχές Σάββατο στην Ορεστιάδα που θα γίνει ο πρώτος αγώνας. Είναι ανάγκη να έρθει αυτή η πρόκριση στο Euro. Είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Κώστα Ασημακόπουλου στο gazzetta.gr

Περισσότερα από την κατηγορία: « Το βόλεϊ επιστρέφει! Ωρα Βελγίου »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ