1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2013 18:04

Αλλού για Αλού...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

 

 

Κάθε χρόνο και χειρότερα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλει, που κανονικά θα έπρεπε να ονομασθεί σε πρωτάθλημα Αττικής,

αφού μόνο η Χαλκιδική και η Σύρος είναι τα μέρη που θα γίνουν τουρνουά εκτός του λεκανοπεδίου.

Κάποτε οι αγώνες γινόταν στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, Μύκονο, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Νάξο, αλλά τώρα οι τελικοί θα ...λάμψουν στο Αλου Φαν Πάρκ. Κρίμα γιατί το μπιτς βόλει είχε τεράστια δυναμική, αλλά δεν το εκτιμούν στην Ομοσπονδία και κάνουν τα αδύνατα -δυνατά για να το αφανίσουν.

Τελικά η Λίγκα έμεινε στα λόγια και δεν θα κάνει πρωτάθλημα συλλόγων. Η ΕΟΠΕ μάλιστα απαξίωσε τον πρόεδρο της Παντελή Ταρνατώρο, αφού στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας , είχε συνομιλητή τον Θανάση Ρέρα. Ούτε τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, ούτε τον Κωστή Ψαρουδάκη.

Η εθνική γυναικών, έχασε από την Σλοβακία και δεν πέρασε απευθείας στην επόμενη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος , πληρώνοντας τις κακές επιλογές του Καλμαζίδη και την έλλειψη σοβαρής προετοιμασίας. Η εθνική είχε τρομερό πρόβλημα στην επίθεση με τις τρεις ακραίες να έχουν 28/92 επιθέσεις.

ΠΗΓΗ:  ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link Gia founto Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 07:51 posted by Gia founto

    Του χρονου ολα τα τουρνουα στο σεφ...διαλυση με ολη την σημασια της λεξης!

  • Comment Link arst Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 15:26 posted by arst

    H αδύναμη Σλοβακία στο Ευρωπαικό είχε κερδίσει την Ισπανία και δεν μείναμε εκτός συνέχειας.Λίγη ενημέρωση δεν βλάπτει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ