1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2020 15:44

Υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο με τον Πανναξιακό ο Απόστολος Οικονόμου

Στον πάγκο του Πανναξιακού για δεύτερη συνεχή σεζόν θα βρίσκεται ο Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος παρουσιάστηκε στα Μ.Μ.Ε. με συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Νάξου.

Η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 38χρονος Λαρισαίος τεχνικός έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής Ε.Α. Λάρισας, Α.Ε.Κ. Αθηνών με την οποία κατέκτησε 2 τίτλους (πρωτάθλημα Ελλάδας και super Cup Ελλάδας), ΑΕΚ Λάρνακας, Α.Ο. Θήρας, και στη Φινλανδική OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ το 2019 επαναπατρίστηκε για την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Έχει διατελέσει επίσης ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικείας ομάδας ως assistant coach και προπονητής της Εθνικής ομάδας Νεανίδων – κορασίδων.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο κ. Οικονόμου βρίσκεται ήδη στο νησί της Νάξου ενώ σήμερα το μεσημέρι παρουσιάστηκε επίσημα στα ΜΜΕ και υπέγραψε την ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ στο δημαρχείο της Νάξου παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Γιαννάκη Γιώργου και μελών του Δ.Σ..

Ο προπονητής κ. Οικονόμου αμέσως μετά την υπογραφή του για τη νέα σεζόν δήλωσε στο paon.gr και στον δημοσιογράφο του arthografos.gr Άλεξ Γεωργαντά:

“Αυτήν μου η απόφαση ενισχύθηκε και από την διαπίστωση ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στον τομέα του τουρισμού ο COVID-19 ,ο συγκεκριμένος σύλλογος δείχνει πως βγήκε πιο συσπειρωμένος και δυνατός μέσα από τις εσωτερικές του διεργασίες, έτσι ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να δουλέψουμε σε ένα νέο project ,για έναν Πανναξιακό άκρως ανταγωνιστικό, που θα πρέπει να ανήκει ξανά στην elite της volleyleague γυναικών”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ