1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2020 20:48

Παναθηναϊκός: Ο τίτλος στο βόλεϊ κρίνει και το μέλλον του Ερασιτέχνη

Ραντεβού με την ιστορία έχει αύριο Κυριακή (12/07, 18.30 ERTSPORTS) ο Παναθηναϊκός, καθώς βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον 19ο τίτλο πρωταθλήματος στο ανδρικό βόλεϊ. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι έτοιμοι να σφραγίζουν την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 14 χρόνια απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, σε μία αναμέτρηση που... κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αγωνιστικά και διοικητικά.

Εκτός από την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και το τμήμα βόλεϊ βαθιά μέσα τους περιμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα και με την ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ευελπιστούν να συγκινήσουν κάποιον επιφανή φίλαθλο της ομάδας ή ακόμα και να... δελεάσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει ενεργά στα διοικητικά για να μην καταστραφεί ότι χτίστηκε την τελευταία διετία. Μάλιστα, οι άνθρωποι του τριφυλλιού ποντάρουν και στο δέσιμο που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το βολεϊκό τμήμα.

Χαρακτηστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλου αλλά και του αρχηγού Σωτήρη Πανταλέοντα, που κάνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν το τμήμα την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά τον αυριανό δεύτερο τελικό, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση και μετά τη νίκη του με 3-0 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έχει την ευκαιρία να τελειώσει το πρωτάθλημα αρκεί να σημειώσει μία ακόμα νίκη στην έδρα του, διαφορετικά οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους σε τρίτο αγώνα στο Ρέντη στις 15/07 στις 19.00.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας που ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό με νίκη μέσα στο Ρέντη . Από κει και πέρα όμως το μυαλό και η σκέψη όλων μας στην ομάδα είναι στον δεύτερο τελικό στο Μαρούσι . Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι και από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να επανέλθει η ομάδα στην κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή για 25η φορά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ