1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2019 20:50

Αποκάλυψη Δημήτρη Ανδρεόπουλου: «Ο Χαράλαμπος ξεκίνησε το βόλεϊ στη Σύρο»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο προπονητής των Ελλήνων All Star στη Σύρο, αποκάλυψε πως ο γιος του Χαράλαμπος ξεκίνησε το βόλεϊ στη Σύρο όταν ο ίδιος ήταν στον πάγκο του Φοίνικα. Μάλιστα, επειδή δεν υπήρχε τμήμα για την ηλικία του, ξεκίνησε προπονήσεις με την γυναικεία ομάδα του Φοίνικα!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής που έχει συνδεθεί με τον σύλλογο του νησιού, δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του που θα λάβει μέρος στη μεγάλη γιορτή του ανδρικού βόλεί.

«Ολοι γνωρίζουμε την αγάπη των συριανών για τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ. Για μένα έχει και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Σύρο διότι έζησα εδώ δύο υπέροχες σεζόν και έκανα πολλούς φίλους. Σας αποκαλύπτω μάλιστα πως ο υιος μου Χαράλαμπος που τώρα παίζει στη βασική ομάδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το Γυμνάσιο στην Ερμούπολη και στην Σύρο έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ. Μάλιστα επειδή δεν υπήρχε ομάδα στην ηλικία του ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες προπονήσεις στην γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Σύρου και εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο βολεϊ. Επομένως η παρουσία μας στο νησί μας γεμίζει καλές αναμνήσεις. Την γιορτή αυτή όπως και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις τις έχει ανάγκη το άθλημα μας. Προβάλλει το άθλημα, τους αθλητές και δίνει ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι αθλητές και οι φίλοι του αθλήματος. Εχω άλλη μία παρουσία σε All Star όταν είχα κοουτσάρει την ομάδα των Νέων All Star στην Αμαλιάδα το 2008 και μάλιστα συγκινήθηκα πολύ σήμερα όταν είδα τις φωτογραφίες από το δημοσίευμα του σάιτ της Λίγκας. Δίνω ραντεβού στο γήπεδο με όλα τα παιδιά του ελληνικού βόλεϊ», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ