1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2013 06:02

Ροσονέρι με σκιά Μελισσανίδη

Mέχρι τώρα ξέραμε για το κούρεμα μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και ομολόγων αλλά τώρα θα αρχίσει και το κούρεμα στους πόντους των σετ του βόλεϊ.  Τα νέα είναι καλά για όσους βαριούνται τα «ατελείωτα» παιχνίδια βόλεϊ και θέλουν σετ... σφηνάκια. Από τους 25 πόντους που τελειώνουν σήμερα τα σετ των αγώνων σάλας θα πέσει ψαλίδι. Οδεύουμε σε σετ των 21 πόντων όπως είναι και στο μπιτς βόλεϊ.

Το πείραμα θα γίνει στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ ανδρών και γυναικών κι αν στεφθεί με επιτυχία θα γίνει εισήγηση στην Παγκόσμια ομοσπονδία για αλλαγή κανονισμού. Βέβαια, οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας δεν θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Λιγκ οπότε δεν θα έχουμε ιδία άποψη, αλλά τα νέα θα μαθευτούν...

Πίσω από ιστορία των 21 πόντων και την τάχα μου εναρμόνιση με το μπιτς βόλεϊ όπου εκεί το κάθε σετ κρίνεται στους 21 πόντους και με απεριόριστες «παρατάσεις» μέχρι να συμπληρωθεί η απαιτούμενη διαφορά των 2 πόντων, υπάρχουν οι πιέσεις ώστε οι αγώνες να τελειώνουν νωρίτερα για πολλούς και διαφόρους λόγους.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ