1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2013 10:12

Τα είδαμε όλα

Σε 15 ημέρες τα έχουμε δει όλα. Μόλις μπήκε ο Απρίλιος λες και άλλαξαν οι πόλοι του βόλεϊ. Οι πικραμένοι γέλασαν και οι γελαστοί μουγγάθηκαν. Και τι δεν έχουμε δει σε δύο ομάδες. Από τις τέσσερις σερί του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, δηλαδή, όσες δεν είχαν γίνει μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Α12 γυναικών, μέχρι την ήττα του Ολυμπιακού στου Ρέντη με 3-0 από τον Παμβοχαϊκού στον πρώτο τελικό των πλέι οφ και τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά στα 45 χρόνια της Α΄ Εθνικής (Α1 ή Βόλεϊ Λιγκ). Έτσι, ο Ολυμπιακός είναι πλέον η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί στο ανδρικό βόλεϊ, ενώ στις γυναίκες η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί είναι ο Παναθηναϊκός.

Η κρίση φέρνει ριζικές ανατροπές του σκηνικού και οι μεγάλοι, δυσκίνητοι και αρρωστημένοι σύλλογοι θα συρρικνωθούν και θα σβήσουν σαν τα κούτσουρα που καίγονται.

Η αποψινή βραδιά είναι η μαύρη σελίδα για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Είναι το σημείο «μηδέν» για να αρχίσει η συρρίκνωση και το κάψιμο που λέγαμε ή να αρχίσει η εξυγίανση.

Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Σύντομα θα μπει το δίλημμα της οριστικής διάλυσης εάν δεν έχει συζητηθεί ήδη εντός του Ερασιτέχνη. Ορισμένοι μάλιστα νομίζουν πως η διάλυση θα είναι η λύτρωση αλλά στην πραγματικότητα θα είναι η κατάρα που κλείσει μαζί της μία λαμπρή και ένδοξη ιστορία 80 ετών με 16 τίτλους πρωταθλημάτων, 8 Κύπελλα και με ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού βόλεϊ.

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

1 σχόλιο

  • Comment Link Χάρης Μ. Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 08:59 posted by Χάρης Μ.

    εγκλημα και τιμωρία. Ο ΠΑΟ ακολούθησε ένα δρόμο που οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια εδώ δηλαδή στη διαλυση.Ακριβώς τον ίδιο δρόμο ακολουθεί εδώ και χρόνια και ο Ηρακλής που θα τον οδηγήσει κι αυτόν στη διάλυση, αν δεν τον έχει ήδη οδηγήσει. Κακά τα ψέματα ΠΑΟ και Ηρακλής απλά δεν υπάρχουν αλλά δεν το έχουν καταλάβει. Απλά ο Ηρακλής είχε πέρυσι την ευκαιρία να ξεφύγει με τους αξιόπιστους ανθρώπους που τον διοικούσαν όμως φρόντισαν κάποιοι με πράξεις και παραλείψεις τους και κυρίως με πόλεμο να τους αναγκάσουν να φύγουν.Ο Ηρακλής είχε μια ευκαιρία και την έχασε. Με αυτούς που ανέλαβαν από το καλοκαίρι οδηγείται κι αυτός στην ίδια κατάληξη. Μακάρι να διαψευσθώ όμως φαντάζει κάτι παραπάνω από σίγουρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ