Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-12-2017 17:21

H ανύπαρκτη CEV

Όλες αυτές τις ημέρες αποδείχθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία είναι για τα πανηγύρια, λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώσαμε ότι η ΕΟΠΕ δεν έχει δύναμη να παρέμβει.


Η εξαετία Αχιλλέα Μαυρομάτη ήταν καταστροφική, αφού δεν έχουμε πλέον στελέχη σε καίριες θέσεις, πλην του μπιτς βόλει, όπου ο Γιώργος Γκάγκαλης ενήργησε αυτοβούλως. Πέραν τούτου ουδείς.

Η CEV δεν προστάτευσε τον Ολυμπιακό στις συκοφαντίες και τις προκλήσεις των Γάλλων, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία απλά ήταν θεατής στα όσα συνέβαιναν, στέλνοντας απλά επιστολές.

Το πόσο κομπλεξικοί είναι οι Γάλλοι αποδείχθηκε από τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα, απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τους προκάλεσαν ποτέ και δεν έκαναν ουδέποτε δηλώσεις για να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Στο site της CEV εξάλλου δεν υπάρχει ούτε μια πανηγυρική φωτογραφία των παικτών του Ολυμπιακού, παρά μόνο φάσεις με πρωταγωνιστές τους αθλητές της Τουρ.

Ο Φερνάντιο Μουνιόθ που γιόρτασε την πρόκριση με ένα μπουκάλι κρασί, παρέα με τους συνεργάτες του Μαντούβαλο, Γεωργιάδη, Βουρδέρη, μας είπε για τη φάση που δέχθηκε κόκκινη κάρτα


"Ήταν καθαρό μπλοκ άουτ η επίθεση του Οιβάνεν, ο πρώτος διαιτητής δεν το είδε, ενώ η Πολωνέζα του έκανε νεύμα ότι βρήκε στα δάκτυλα των παικτών της Τουρ. Καθαρό μπλοκ άουτ. Όταν την κάλεσε ο Ολλανδός ρέφερι αναίρεσε και δόθηκε πόντος στην Τουρ. Έγινε το 20-18, αντί 19-19. Της είπα "είσαι ψεύτρα" δέχθηκα κόκκινη κάρτα και το σκορ έγινε 21-18"

Πηγή: Φώς των σπορ