1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2017 19:20

«Λαθρεπιβάτες» για τη Σύρο

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Πριν προλάβει να στεγνώσει το δάκρυ συγκίνησης, για την ... έγκαιρη ανακοίνωση του προγράμματος του Λιγκ Καπ, τέσσερις ολόκληρες ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, διαπιστώσαμε ότι "τυπώθηκαν" λανθασμένα οι όμιλοι στο φύλλο της εφημερίδας.

Ο Εθνικός Πειραιά βρέθηκε στον όμιλο της Σύρου και ο Ηρακλής στου Ρέντη και αμέσως επικοινωνήσαμε με τη διόρθωση της εφημερίδας για την αποκατάσταση του λάθους, αλλά μας πληροφόρησαν ότι δεν πείραξαν το κείμενο μας.

Μετά απο ολιγόλεπτη έρευνα διαπιστώσαμε ότι απλά καταργήθηκε η κλήρωση και με απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, έγινε μετατόπιση του Ηρακλή γιατί θα ήταν δαπανηρό το ταξίδι στις Κυκλάδες, κι αντ αυτού στέλνουν τον Εθνικό.

Γιατί το διοργανώνουν το ρημάδι το Λιγκ Καπ, όταν δεν έχει αντίκρισμα (θέση στην Ευρώπη) και απλά προκαλεί προβλήματα και γελοιοποιεί την ΕΣΑΠ, που κατόπιν εορτής και χωρίς κάποια ανακοίνωση, αλλάζει τους ομίλους;

Και τι θα πει "δεν έχει λεφτά μια επαγγελματική ομάδα να πάει στη Σύρο"; Επαγγελματική δεν είναι η Λίγκα; Πως μετέχουν ομάδες που δεν μπορούν να καλύψουν ένα ταξίδι;

Ο Ηρακλής καλά έκανε, αλλά η ΕΣΑΠ για μια ακόμη φορά καταστρατηγεί τις προκηρύξεις , τους κανονισμούς και οτιδήποτε νόμιμο για να κάνει το ρουσφέτι σε ένα μέλος της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι ξένοι θα παίξουν στο Λιγκ Καπ με μια απλή υπογραφή δική τους και του σωματείου τους, χωρίς έγκριση από την Ομοσπονδία τους και την FIVB.

Mπορούν δηλαδή να τους χρησιμοποιήσουν στο Λιγκ Καπ και μετά να τους διώξουν χωρίς κανένα πρόβλημα και στα μουλωχτά, αφού δεν θα μπορούν να προσφύγουν στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ομοσπονδία.

Αφού δεν είναι όλες οι ομάδες επαγγελματικές, ας κάνουν μια κλειστή λίγκα 8 ομάδων για ένα-δυο χρόνια, να ξεχρεώσουν και μετά να την ανοίξουν, αφού πρώτα διώξουν αυτούς που χρωστούν σε εφορία, ΙΚΑ και δεν έχουν 400 ευρώ να πληρώσουν ένα λεωφορείο, για να έρθουν για ένα φιλικό ματς στην Αθήνα.

Α, πληροφορηθήκαμε ότι η ΕΣΑΠ συνεργάζεται πλέον με εταιρεία, που ελέγχει αν οι αγώνες του πρωταθλήματος "παίζονται" περίεργα στο στοίχημα. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν, γιατί τα ...λαυράκια κυκλοφορούν ελεύθερα.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ