Εκτυπώστε τη σελίδα
13-10-2017 15:32

Να το γυρίσουμε στο τάβλι...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Η εθνική γυναικών έχει να παίξει στο Ευρωβόλει από το 2001, όταν πήρε τη δωδέκατη θέση στη Βάρνα και η εθνική ανδρών από τo 2009 ,όταν πήρε την όγδοη θέση στη Σμύρνη.

Η διοργάνωση πλέον φιλοξενεί  24 ομάδες, οπότε θα πάει στα τελικά και η ... κουτσή Μαρία. Αν επομένως δεν μπορούμε να προκριθούμε και σε αυτό το Ευρωβόλει, ας το γυρίσουμε στο τάβλι...

Εξ αρχής διαφωνούσαμε με τον τρόπο ανάδειξης των κορυφαίων στα έπαθλα NOVA, δεν συμμετείχαμε στη διαδικασία και δικαιωθήκαμε πάλι με τα περσινά αποτελέσματα.

Στους άνδρες πολυτιμότερος αναδείχθηκε ο φίλος Μπόμπι Γιορντάνοφ και είναι τρελό, γιατί η ομάδα του δεν μπήκε καν στην τετράδα των πλεί οφς, ενώ στους νικητές υπάρχει μόλις ένας παίκτης του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και δυο από τον Παναθηναϊκό!

Πολυτιμότερος είναι αυτός που βοηθάει την ομάδα του να κερδίσει έναν αγώνα ή στην περίπτωση μας το πρωτάθλημα, ενώ στις γυναίκες mvp  αναδείχθηκε η συμπαθής Τζίνα Λαμπρούση. Από που ως που μια κεντρική. πολυτιμότερη παίκτρια;

Και από τον Ολυμπιακό που σάρωσε πέρυσι, με μια μόλις ήττα στο παθητικό του, βραβεύτηκε μόνο η Λαμπρούση και η Χριστοδούλου , ενώ από τον Παναθηναϊκό που ...διασύρθηκε, πήραν το έπαθλο τρεις παίκτριες!

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ