Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2017 19:33

Φιάσκο με ονοματεπώνυμο...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Το φιάσκο του Ηρακλή Κηφισιάς έχει ονοματεπώνυμο. Μια ομάδα που είχε υγιείς και στέρεες βάσεις, μεταλλάχθηκε εξαιτίας του βερμπαλισμού του υπευθύνου τμήματος και έγινε έρμαιο του ενός, σε αντίθεση με την εποχή των Τζήκα, Μαυριτσάκη.


Βρέθηκε ένας αλεξιπτωτιστής, έβαλε λεφτά με ουρά στην Α2 γυναικών και ουδείς αναρωτήθηκε που βρέθηκαν τόσα χρήματα, κι αν εξακολουθήσει να τα δίνει τόσο απλόχερα.

Ακόμη κι αν δεν έκλειναν τον χρηματοδότη στη φυλακή, ανά πάσα στιγμή μπορούσε να τους εγκαταλείψει, αφού δεν είχε σχέση με το σύλλογο. Και μια ομάδα που μπορούσε να παίξει με τις νεανίδες, στις οποίες βασιζόταν από τη γέννηση της, δεν έχει πλέον καν αξιόλογες νεανίδες.

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, κι αυτό ισχύει ακόμη κι αν βρεθούν οι 45.000 ευρώ, αφού η ομάδα της Κηφισιάς θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα ως σάκος του μποξ.


Και φυσικά δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος για να παρακαμφθεί η εγκύκλιος των μεταγραφών, επειδή ένας παράγοντας έκανε δαπανηρές μεταγραφές και μετά δεν είχε λεφτά να τις πληρώσει...


Η ΕΟΠΕ βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία. Να διοργανώσει πρωτάθλημα 10 ομάδων στην Α1 γυναικών και να υποβιβάζονται οι δυο τελευταίες, αλλά όπως γνωρίζουμε ποτέ η ομοσπονδία δεν είχε ...αβγά. Σε όλες τις εποχές.

Το κακό είναι ότι ουδείς αντέδρασε όταν αποχώρησε ο Παναθηναϊκός, λες και δεν είναι ξεφτίλα να γίνει πρωτάθλημα 11 ομάδων και να πέφτει μια. Δυστυχώς και οι παράγοντες της Α1 γυναικών ασχολούνται μόνο για τα μικροσυμφέροντα τους. Το γράψαμε κατ επανάληψη, δεν έχουν όραμα. Όπως και η Ομοσπονδία βέβαια.

Στον Πανναξιακό εκεί που ήταν ημιθανείς, ξαφνικά βρέθηκαν με ρόστερ που θα διεκδικήσει και συμμετοχή στον τελικό των πλέι οφς. Μήπως ξανοίχτηκαν πολύ; Ο ενθουσιασμός είναι καλός, αλλά ο υπέρμετρος βλάπτει.

Οι βασικοί Στεφάνου, Στιβαχτής, αλλά και οι αναπληρωματικοί Ζουπάνι, Ρουμελιωτάκης έχουν ένα παραπάνω λόγο για να πάρει φέτος ο Ολυμπιακός του πρωτάθλημα.

Είναι η τετράδα που έμεινε από την περσινή ομάδα και θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους το στίγμα της πιο ντροπιαστικής ήττας στην ιστορία του συλλόγου, το 1-3 στο Ρέντη από τον ΠΑΟΚ, στον πέμπτο τελικό.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν τέταρτη στην ιντερνετική παρακολούθηση του τελικού του Ευρωβόλει, μας κατατάσει στις τριτοκοσμικές χώρες, γιατί απλούστατα  αυτές που ασχολούνται σοβαρά με το άθλημα, τον είδαν από την τηλεόραση.



ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ