1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 14:47

Θα κριθούν όλοι!

Η ήττα από την ΑΕΚ και ο τρόπος που παραδόθηκε η ομάδα στο τέταρτο σετ, σε επανάληψη του Σούπερ Καπ της Ελασσόνας, προβλημάτισε τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που θα πάρει εν ευθέτω χρόνο τις αποφάσεις της .

Η διοίκηση του Ολυμπιακού μίλησε με  τους υπεύθυνους της ομάδας, άκουσε πολλές απόψεις , έχει αποκρυσταλώσει απόψεις, αλλά δεν θα πάρει αποφάσεις εν θερμώ. Γνωρίζει όμως ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει αλλαγές όπου χρειασθεί, στον πάγκο,  αλλά και στο έμψυχο υλικό. Σε ότι προκαλεί πρόβλημα στην ευρυθμία της ομάδας, αφού σε δυο δύσκολα παιχνίδι, γνώρισε ισάριθμες ντροπιαστικές ήττες.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ενδέχεται να  αιφνιδιάσει, όπως πέρυσι με τις λύσεις συμβολαίων των Χιμένες, Νοβόντι και του Γιάννη Καλμαζίδη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μετά το Ρέθυμνο, υπάρχει ένα ταξίδι στην Ευρώπη και το ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Κηφισιά, που αν χαθεί αποχαιρετά ουσιαστικά και την πρώτη θέση.

Στον Πειραιά πάντως προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, ότι και στην δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού ο Τέλης Σωτήρχος έριξε την ευθύνη στις παίκτριες , χωρίς να κάνει αυτοκριτική για το ότι δεν βελτιώθηκε η ομάδα και δεν αντέδρασε όπως έπρεπε!

                                                                                                        Σ   Λ

2 σχόλια

  • Comment Link giati Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 09:56 posted by giati

    Πέρσι στους άντρες έδιωξαν τους ξένους 3 παιχνίδια πριν το τέλος της χρονιάς γιατί η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της.Είναι δυνατόν να αφήσουν την ομάδα χωρίς ξένη μόλις από την 7η αγωνιστική;Xωρίς ακόμα να έχει παίξει στην έδρα της με τους δύο βασικούς της αντιπάλους αλλά μόνο επείδη έχασε 3-1 στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος όπου είχε διασυρθεί πριν 2 χρόνια και ας είχε πολύ καλύτερες παίκτριες τότε ο Ολυμπιακός.Όσο για τις Λούκοβιτς και Τένεβα έπαιξαν πολύ άσχημα αλλά ειδικά η Τένεβα έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 21:55 posted by AEKVCfan

    πάει ο Σωτήρχος..το βλέπω τ' όνειρο..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ