1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2017 13:28

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Η απάντηση του ΠΑΟΚ  απέναντι στις βόμβες του Ολυμπιακού ήταν αναιμική, καθώς ο Γκιόν δεν είναι καν διεθνής, δεν φόρεσε τη φανέλα των "οράνιε", αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε, αν και όλα συνηγορούν ότι είναι ήδη υποψήφιος για αντικατάσταση πριν από τις γιορτές, έτσι για το γούρι των τελευταίων χρόνων.Λέγεται μάλιστα ότι ο Καμπερίδης τον ήθελε με 15.000 στον Παφιακό, αλλά ο Ολλανδός ζητούσε 20.000

Και πέρυσι ο Ολυμπιακός κέρδισε τη μάχη των εντυπώσεων, είχε καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, κέρδισε το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, έχασε όμως το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του με ντροπιαστική εμφάνιση, με τον ΠΑΟΚ να παίζει με Τερζή, Σακόγλου και μόλις δυο ξένους, τους Ντάντε, Σαφράνοβιτς.

Στο ...τέλος ξυρίζουν λοιπόν τον γαμπρό, κι αυτό το ξέρουν καλά στον Ολυμπιακό, γι αυτό και είπαν στον Μουνιόθ, ότι τους ενδιαφέρουν το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, αλλά προτιμούν να τα χάσουν και τα δυο, αν είναι να πάρουν το πρωτάθλημα.

Από τον Ισπανό τεχνικό ζήτησαν να επενδύσει σε παίκτες με προσωπικότητα όπως είναι ο Ντρζίζγκα, ο Ράουβερντινκ, αλλά και ο Βούλγαρος Αλεξίεφ, που βρίσκεται προ των πυλών.

Απο εκεί και πέρα απομένει και ο διαγώνιος, με τον Ιβάν Μίλκοβιτς να επιθυμεί την επιστροφή του στο Ρέντη, αλλά το κασέ του αγγίζει τις 180.000, ενώ είναι ήδη 38 χρονών.

Πάμε τώρα στις γυναίκες του Παναθηναϊκού, όπου επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και μια- μια πηδάν από το καράβι που βουλιάζει, με τελευταία αναχώρηση την Καββαδία, μετά τις Μερτέκη, Πολ, Ρόγκα, Παπαδοπούλου.

Απομένει μόνο η πασαδόρος Χρυσομάλλη, που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και της είπαν να παραμείνει χωρίς χρήματα και να φύγει του χρόνου, γιατί δεν υπάρχει καλή νεάνιδα στη θέση της.

Η Καββαδία οδεύει προς την Θέτιδα ή την ΑΕΚ που κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές, αφού προσμένει χρήματα από την ΠΑΕ, στα βήματα του Ολυμπιακού. Θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση στον ερασιτέχνη , τόσο στα διαρκείας , όσο και στα απλά εισιτήρια.

Προχωρούν εξάλλου τον διακανονισμό με τις Κις , Μποροβίντσεκ, προκειμένου να έχουν δικαίωμα απόκτηση ξένων παικτριών την επόμενη περίοδο που θα επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία.

Τα χρήματα που χωρίζουν την Κις από την ΑΕΚ για καταβολή μετρητών, είναι μόλις 2.000 ευρώ και με την Μποροβίντσεκ 8.000 και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμβιβασμός, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές.

Το χρέος όμως την ανδρικής ομάδας ξεπερνά τις 700.000 ευρώ και δύσκολα θα υπάρξει σωτηρία. Το μόνο παρήγορο είναι ότι χρωστάνε σε έλληνες παίκτες και μόλις σε έναν ξένο(περίπου 8.000 ευρώ), χωρίς να γνωρίζουν ποιός είναι αυτός.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ