Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2012 14:37

Οι...δήθεν ΜVP του βόλεϊ

Στην Αλεξανδρούπολη ήταν έξω φρενών με την απουσία παικτών τους από τους ΜVP και τις καλύτερες επτάδες των αγωνιστικών και χθες είχαν δυο εκπρόσωπους στην καλύτερη επτάδα της 5ης αγωνιστικής. Τυχαίο;

Της… πλάκας είναι και ο τρόπος που βγάζει την ΜVP η ΕΟΠΕ, καθώς δεν υπάρχουν στατιστικά απ όλα τα ματς τα τρία τελευταία χρόνια. Ακόμη μια απόδειξη, για το πόσο αγαπάνε στην Ομοσπονδία το βόλεϊ γυναικών και το βόλεϊ γενικά.

Υπάρχει όμως ένα σωματείο, ο Ηρακλής Κηφισιάς, που δεν συνεργάζεται και δεν στέλνει στατιστικά στοιχεία, αν και έχει στατιστικολόγο. Ανεπίτρεπτο για τα σημερινά δεδομένα, αφού τα άλλα δυο-τρία σωματεία που δεν έχουν στατιστική κάλυψη, δεν έχουν  στατιστικολόγο λόγω έλλειψης χρημάτων.

Με αυτά και με αυτά, δεν γνωρίζουμε την πρώτη σκόρερ, την κορυφαία μπλοκέρ κλπ εδώ και τρία χρόνια. Από τότε δηλαδή που ανέλαβε η διοίκηση που πρόσφατα υπερψηφίστηκε στην Αγριά.

Που να βρουν λεφτά για στατιστική κάλυψη, όταν τα αεροπορικά εισιτήρια των στελεχών της ΕΟΠΕ κοστίζουν μια… περιουσία; Α, κι εκείνη η περίφημη συμφωνία για live streaming που θα διαφήμιζε το βόλεϊ όλων των κατηγοριών, δεν υπάρχει. Κράτησε μια –δυο αγωνιστικές, παρότι δόθηκε τζάμπα.

Άλλη μια  επιτυχία του Αχιλλέα Μαυρομάτη, που κάθε λίγο και λιγάκι κομπορρημονεί για το μάρκετινγκ και την προβολή του αθλήματος, όταν δεν έβαλε ευρώ στο ταμείο της ΕΟΠΕ  από χορηγίες, έχασε κι αυτές που παρέλαβε και άφησε την Α1 γυναικών χωρίς τηλεόραση. Να του αναθέσετε την διοίκηση της επιχείρησης σας να την εκτινάξει.

Θα είναι όμως εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ, με αναπληρωματικό τον … πρόεδρο και ταμία της Ομοσπονδίας, Κώστα Ψαρουδάκη, ενώ ως τώρα αυτή τη θέση, την  έπαιρνε ο γενικός γραμματέας. Όλο ανατροπές είναι ο Αχιλλέας. 

Μετά την Ξανθή Μυλωνά παίρνει σειρά η Ρούξι Ντουμιτρέσκου που επιστρέφει στην Αθήνα. Τι κι αν απουσίασε δυο χρόνια από τα γήπεδα;

Στέφανος Λεμονίδης - Φως των Σπορ