1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2017 16:24

Δέκα πρωταθλήματα πήρε ο ΠΑΟΚ

Το πρωτάθλημα του βόλεϊ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το πανηγύρισαν πιο έντονα από το κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Έκλαψαν, ξέσπασαν και συγκινήθηκαν γιατί δεν το περίμεναν.

Kαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν γιατί το είχαν σίγουρο μετά τη νίκη στο «Παλατάκι» στον τέταρτο τελικό. Δεν έπαιζε στο μυαλό τους η ήττα. Ηθελαν να κάνουν διπλή φιέστα στο Καραϊσκάκη για βόλεϊ και ποδόσφαιρο. Κανείς δεν περίμενε αυτό το συγκλονιστικό φινάλε.

Δεν είχαμε ξαναζήσει τρία μπρέικ στις έδρες των τελικών στο βόλεϊ ανδρών. Και να ήθελες να τα σκηνοθετήσεις όλα αυτά δεν θα έβρισκες ρεαλιστικό σενάριο. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με τους πραγματικούς θρύλους του παγκοσμίου βόλεϊ όπως ο Αμαράλ Ντάντε και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς τότε όλα να τα περιμένεις. Κάτσε αναπαυτικά να μάθεις βολεάκι από τους άρχοντες...

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία και με αυτή τη νίκη στον πέμπτο τελικό είναι σα να κέρδισε δέκα πρωταθλήματα. Ξεγραμένο τον είχαν όλοι τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο «Παλατάκι» στον τέταρτο τελικό και ειδικά μετά και τον τραυματισμό του Σάσα Στάροβιτς. Λίγοι περίμεναν αυτή την εμφάνιση στον πέμπτο τελικό και ένας από αυτούς είναι ο Χόρχε Ελγκέτα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ