1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2017 17:40

Όλοι ήταν σε λάθος θέσεις

Στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και στο 13-11 του τάι μπρέικ οι πράσινοι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για λάθος θέσεις από τους γηπεδούχους, αλλά δεν δικαιούνται να ομιλούν...

Κάθε άθλημα έχει τα στεγανά του, το άβατο για τους πολλούς, τις παγίδες για τους έμπειρους και τα παράθυρα για τους «πονηρούς». Το βόλεϊ σε σχέση με άλλα ομαδικά αθλήματα έχει κανονισμούς πιο δυσνόητους για τους πολλούς. Δε μπερδεύονται μόνο οι θεατές αλλά και οι παίκτες που αγωνίζονται. Οταν μάλιστα μπερδεύονται και οι διαιτητές τότε χάνεται η μπάλα. 

Η βασικότερη λειτουργία του αθλήματος είναι η λεγόμενη περιστροφή, το αποκαλούμενο και ρολόι και έχει να κάνει με την συνεχή κίνηση των παικτών μιας ομάδας μετά από κάθε πόντο. Είναι ας πούμε κάτι σαν το οφ σάιντ στο ποδόσφαιρο που δεν το καταλαβαίνουν με τίποτα οι γυναίκες.

Οι κινήσεις των έξι παικτών είναι συγκεκριμένες και υπάρχει ακολουθία σύμφωνα με την επιλογή που έχει κάνει ο κάθε προπονητής πριν από την έναρξη κάθε σετ και την έχει κοινοποιήσει γραπτώς ή ηλεκτρονικά στην γραμματεία. Συνήθως αυτό το κάνει ο β΄προπονητής και για αυτό ορισμένες φορές έχουν γίνει και μπερδέματα με την δήλωση των θέσεων.

Διαβάστε το υπόλοιποΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Θανάσης Σγουρός Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 16:48 posted by Θανάσης Σγουρός

    Ωραίο το τέχνασμα του κου Ανδρεόπουλου για κάτι που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί εκ των υστέρων και ενώπιον δύο διαιτητών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ