1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2017 13:39

Μόνο με ρίσκο και ψυχολογία δεν κερδίζεις το πρωτάθλημα

Ο Κώστας Ασημακόπουλος αρθρογραφεί στο SDNA για την απομάκρυνση του Γιάννη Καλμαζίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μια απόφαση που θα συζητηθεί πολύ και για πολύ καιρό.

Θα είναι ένα ακόμα σημείο αναφοράς στην πορεία πρωταθλητισμού του δικεφάλου. Είναι μία απόφαση που ξάφνιασε ακόμα και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Καλμαζίδη, τους ανθρώπους του βόλεϊ και φυσικά και τους οπαδούς του δικεφάλου που «παγωμένοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν την αντίδραση των παικτών.

Θυμίζει λίγο και την ξαφνική πρώτη απόλυση του ίδιου προπονητή το καλοκαίρι του 2015 και μάλιστα μετά την κατάκτηση του νταμπλ της σεζόν 2014-15.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2015 ο Καλμαζίδης επέστρεψε ως λυτρωτής και αποθεώθηκε όταν στέφθηκε πρωταθλητής τον Μάιο του 2016 ανατρέποντας δύο έδρες στα πλέι οφ.

Εντάξει, μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην πάρει εφέτος το πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσει η γη να γυρίζει. Για όλα υπάρχουν εξηγήσεις και για όλα μπορούν να αποδοθούν ευθύνες αλλά την στιγμή που πρέπει και την ώρα που πρέπει.

Ο Καλμαζίδης δεν είχε καλές σχέσεις με τον Θανάση Κατσαρή από το 2015 αλλά αυτό δεν είναι μυστικό. Οι σχέσεις τους δοκιμάστηκαν πάλι όταν απομακρύνθηκε και ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης. Αυτοί όμως δεν είναι λόγοι για μία τόσο μεγάλη αλλαγή. Κρατάμε μία επιφύλαξη για την περίπτωση που πίσω από την απόλυση υπάρχει κάποιος σοβαρός εξωαγωνιστικός λόγος και πάμε παρακάτω...

ΣυνεχίστεΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ