1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2016 18:15

Oι τιμωρίες, ο Ρουμελιώτης και ο Κουρνέτας

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Για όσους δεν κατάλαβαν, ο κακός χαμός που γίνεται στον αθλητικό νόμο για τις τιμωρίες των αθλητών που αρνούνται να παίξουν στην Εθνική, είχε ως αφετηρία τις περιπτώσεις της Βασιλαντωνάκη και των άλλων 6 αθλητριών.

Ο νόμος προβλέπει εξοντωτικές ποινές για όσους αποδεδειγμένα δεν παίζουν στην Εθνική, επειδή δεν γουστάρουν και απαγόρευση ουσιαστικά μεταγραφής στο εξωτερικό ή ανανέωση της κάρτας του, για παραμονή εκτός συνόρων.

Η ουσία είναι μια. Αν υπάρχει σοβαρή διοίκηση στην ΕΟΠΕ και ασχολείται με τις Εθνικές ομάδες κανένας και καμία δεν θα αρνείται τη συμμετοχή του. Όλοι θέλουν να παίξουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Βέβαια η περίπτωση Βασιλαντωνάκη είναι κραυγαλέα, γιατί έφυγε από την Εθνική και λίγες μέρες αργότερα έπαιξε στην ομάδα της, αλλά εκεί είναι θέμα του γιατρού που διέγνωσε ότι είναι τραυματίας και της έδωσε την ελευθέρας.

Στο θέμα Φιλίποφ, αν γινόταν καλύτερη διαχείριση κρίσης, θα ήταν πασαδόρος στα μπαράζ με την Ισπανία και η Εθνική θα προκρινόμασταν στο Ευρωβόλει, κάτι που θα βοηθούσε την άνοδο του αθλήματος.

Λοιπόν στο δια ταύτα. Η νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ ας σβήσει τις παλιές αμαρτίες όλων κι ας κάνει μια νέα αρχή. Η Ομοσπονδία έχει μόλις δυο προϊόντα. Τις Εθνικές ομάδες και το πρωτάθλημα γυναικών, που την τελευταία εξαετία υποβαθμίσθηκαν αμφότερα, με ευθύνη και των 21 συμβούλων. Γιατί ακούμε πλέον τα απίθανα, ότι φταίει μόνο ο Μαυρομάτης. Φταίνε και οι 21 σύμβουλοι, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής.

Απορίας άξιο εξάλλου αποτελεί το γεγονός της διοχέτευσης των χρημάτων των επιχορηγήσεων, αφού όπως κουραστικά επαναλαμβάνουμε, δεν πληρώνουν μετακινήσεις, διαιτητές, σωματεία. Που πηγαίνουν όλα αυτά τα λεφτά;

Η καραμέλα της μείωσης του χρέους έχει λιώσει και θα το αποδείξουμε σύντομα με νούμερα, για να τελειώνουμε με αυτή την απάτη. Όλα τα λεφτά λοιπόν στις Εθνικές ομάδες κύριοι, γιατί αυτή είναι η μοναδική δουλειά που σας απέμεινε.

Έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείστε με το πρωτάθλημα γυναικών, αλλά γι αυτό, μοναδικά υπεύθυνοι, είναι οι παράγοντες των σωματείων που δεν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ακόμη ένα πρωτάθλημα ξεκίνησε χωρίς στατιστικά και χωρίς τηλεόραση, χωρίς παρουσίαση. Στα κρυφά με λίγα λόγια και επαναλαμβάνουμε, ότι γι αυτό φταίνε αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους...

Εκτός κι αν βγει η νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ και μας πει ξεκάθαρα ότι υπάρχει μόνο και μόνο για να πληρώνει τους υπαλλήλους από τις επιχορηγήσεις. Τότε πάμε πάσο, αλλά αυτό μπορεί να το κάνει και ένα μικρό παιδάκι.

ΥΓ1: Να περάσουμε σε άλλο θέμα. Μείναμε έκπληκτοι, όταν είδαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη επί της αδύναμης Παναχαϊκής, λες και πήραν το πρωτάθλημα.

ΥΓ2: Όταν πρωταγωνιστής σε επεισόδια στην εξέδρα, τόσο στην Αλεξανδρούπολη, όσο και στην Κυψέλη είναι ο Τάσος Ρουμελιώτης(αδελφός του Νίκου), τότε κάτι δεν κάνει καλά το παλληκάρι και κλέβει τη... δόξα από αυτούς είναι εντός αγωνιστικού χώρου.

ΥΓ3: Ο Σπύρος Γκολίτσης υποσχέθηκε πρωταθλητισμό στα εισιτήρια, αλλά στην πρώτη εμφάνιση του Ηρακλή στη Χαλκίδα για το πρωτάθλημα, οι εξέδρες ήταν άδειες.

ΥΓ4: Προς τους εκλεκτούς συναδέλφους της NOVA. Mια, δυο, τρεις έχει κουράσει το αστείο περί μη απόσυρσης του Βασίλη Κουρνέτα από την ενεργό δράση.

2 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 19:20 posted by ναυαρχος

    ελεος ρε λεμονιδη σε πειραξε που πανυγυρισαν οι παικτες του παναθηναικου μετα απο ενα παιχνιδι

  • Comment Link αδεκαστος Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 17:40 posted by αδεκαστος

    Υ.γ5 και εσυ εχεις κουρασει με το σπρωξιμο σε καποιους παιχτες!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ