1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2016 18:00

Άλλος για ρουσφέτι...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Μύλος έγινε στην Α1 ανδρών, με την απόφαση της ΕΣΑΠ να επιτρέψει με ψήφους 9-3 τη χρησιμοποίηση του Ζηρίνειου, από τον ΑΟΚηφισιάς και τη μοναδική υποχρέωση να αλλάξει γήπεδο, να βρει καλύτερο, στα πλει οφς.

Ο Κύζικος Νέας Περάμου διαμαρτύρεται και παρά τη δέσμευση ότι θα του δοθούν 10.000 ευρώ για τις μετακινήσεις του στο Λουτράκι, ζητάει διαφάνεια όσον αφορά την απόφαση.

Ο νεοφώτιστος σύλλογος θέλει να μάθει ποιές πόρτες χτύπησε η Κηφισιά και δεν βρήκε γήπεδο, ενώ ουδείς ξεκαθάρισε ποιός θα πληρώσει τις 10.000, η Κηφισιά ή η ΕΣΑΠ;

Μπέρδεμα και με τους ξένους της Ορεστιάδας αποκάλυψε ο Ηρακλής, αφού κακώς έπαιξαν στο πρώτο ματς, καθώς υπήρχε απαγορευτικό έκδοσης δελτίων ξένων παικτών, από την FIVB , λόγω χρεών.

Με κάλυψη της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ εκδόθηκαν τα δελτία, αλλά αν ο Ηρακλής έχανε θα έκανε ένσταση και θα γινόταν άνω-κάτω το πρωτάθλημα. Τα δελτία αργότερα ανακλήθηκαν, η Ορεστιάδα πλήρωσε τα χρέη, ξαναεκδόθηκαν και οι ξένοι παίκτες αγωνίσθηκαν κανονικά με τον ΠΑΟΚ.

Τα ρουσφέτια συνεχίζονται επομένως στην ΕΣΑΠ, ανάλογα με τις ανάγκες των μελών της, όπως γίνεται εδώ και χρόνια καταστρατηγώντας τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς.

Γι αυτό και δεν μας προκαλεί έκπληξη η περίπτωση του ΑΟΚηφισιάς και της Ορεστιάδας. Αύριο, μεθαύριο θα εξυπηρετηθούν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΣΑΠ, που θα έχουν προβλήματα.

Ο Κύζικος Νέας Περάμου πάντως δεν θα παίζει στην έδρα του , γι αυτό και ζήτησε από τον Ολυμπιακό, να χρησιμοποιήσει το γυμναστήριο του Ρέντη στα παιχνίδια με την Ορεστιάδα και την Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ



3 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 22:08 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Ερώτηση προς τον κο.Λεμονιδη.Γιατι αγαπητέ Κύριε δεν λέγατε τα ίδια εδώ και τρεις σεζόν που το Ζηρινειο είχε το ίδιο ύψος,και "ξυπνησατε" τωρα;.
    Ερώτηση δευτερη.Αν αγαπητέ Κύριε Λεμονιδη έλειπαν 53cm σε ύψος από του Ρεντη,θα λέγατε και θα γραφατε τα ιδια;.
    Έχετε πάει ποτέ στο κλειστό της Κυζικου;.Ειστε σίγουρος ότι τα δύο κλειστά είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ σε ΟΛΑ έτσι ώστε να αδικειται η Κυζικος που δεν παίζει στο δικό της;.
    Αφήστε κύριε τα παραγοντικα σας και κυριως,αφηστε την Κηφισια,μια ομάδα που προσφέρει στο Ελληνικό βολευ.
    Ψάξτε αλλού για τα συμφέροντα σας.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link Problem Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 20:12 posted by Problem

    Κύριε Λεμονίδη μάλλον σας διαφεύγει ότι για πολλές ομάδες εκδόθηκαν δελτία-λίστες για ξένους αθλητές χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απο την FIVB. ΣΥΡΟΣ,ΚΥΖΙΚΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ,ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. χρησιμοποίησαν παράτυπα αθλητές και δεν άνοιξε μύτη. Αλήθεια επίσης έχουν όλες οι ομάδες τον απαραίτητο αριθμό αθλητών που ξαναείχαν επαγγελματικο συμβόλαιο στη volleyleague (υπάρχει σχετικός κανονισμός). Για κάντε μία έρευνα για ποιες ομάδες έχουν φτιαχτεί απο ένα manager (αν δε κάνω λάθος βάση κανονισμού απαγορεύεται ένας manager να έχει πάνω απο 50% μίας ομάδας). Ας μάθουμε κάπως γιατί παιχνίδια συγκεκριμένης ομάδας ήταν τα μόνα που δε μπήκαν στο στοίχημα στο league cup.Εσείς και άλλοι όμως συναδελφοί σας προτιμάτε να μιλάτε μόνο όπου σας παίρνει και να τρώτε το ψωμάκι που σας πετάν. Αν το πρόβλημα του Ελληνικου βόλλευ είναι τα εκατοστα που χάνει το Ζηρίνειο,( δηλαδή η 1 από τις πολλές παραμέτρους που θέτει η λίγκα και όχι πάνω από 6-7 όπως το γήπεδο της Πέραμου)κρεμάστε τη Κηφισιά στη πλατεία του χωριού να τη λιθοβολήσουν και να μην αποτελεί πιά πρόβλημα για το προιόν σας όποτε κερδίζει και κάνει καλές πορείες. Και ο πιό αδαής μπορεί να καταλάβει ότι η NOVA και οι δημοσιογράφοι της κατηγορία σας επιθυμούν τη ποδοσφαιροποίηση του βόλλευ

  • Comment Link ΑΧΙΝΟΣ Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 16:28 posted by ΑΧΙΝΟΣ

    Νομιζω οτι η λεξη που χρησιμοποιειται στο αρθρο αυτο και αναφερομαι στο ρουσφετι ειναι αγνωστη στο Ελληνικο Βολλευ.
    Ρουσφετι,εκανε ποτε η ΕΟΠΕ..????Οποια και αν ηταν η Διοικηση της...?????Η προσωρινη Διοικηση
    το εκανε γιατι ερχονται οι εκλογες και δεν ηθελε να χαλασει καρδιες....φανταστειτε να γινει μονιμη.
    Οι δυνατες αξιες που πρεσβευει η Διοικηση δεν θα επιτρεψουν τετοια Ρουσφετια...
    Η ΕΣΑΠ κανει ποτε ρουσφετια..????/απλα βοηθαω οποιον και οπου μπορει για να μην χαλασει η σουπα...
    Ο ΣΕΠΠΕ κανει ρουσφετια...????Ποιοι και πως να το κανουν αυτο και ΓΙΑΤΙ...????
    Ακου Ρουσφετι...πιπερι Κε Λεμονιδη,ξερεις εσυ ...τι λεξεις ειναι αυτες....
    Η μονη αχτιδα φωτος ειναι ο ΠΑΣΑΠ κι ελπιζω να βοηθησει στην θετικη εξελιξη του Βολλευ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ