1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2016 00:27

Να ποιοί... αποκεφάλισαν τον Γκουλινέλι

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ήμασταν οι μόνοι που εναντιωθήκαμε στην πρόσληψη Φλάβιο Γκουλινέλι, γιατί μόνο μια ματιά να έριχνες στο βιογραφικό του θα καταλάβαινες ότι ο άνθρωπος δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Μηδέν τίτλους και πολλές-πολλές απολύσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου, ακόμη και από την Εθνική Αιγύπτου.

Ας ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, αλλά και να στηλιτεύσουμε την συνήθη τακτική σχεδόν όλων των sites, που ανέφεραν την είδηση της απόλυσης Γκουλινέλι ως δική τους πληροφορία, ενώ την είχαν διαβάσει στο "ΦΩΣ".

Πιστεύαμε ότι ο Γκουλινέλι δεν θα αντέξει πολύ, αλλά αυτός έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού κατάφερε να απολυθεί, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ρεκόρ για το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, αν και στο σύλλογο το κατέχει ο Κυριάκος Καμπερίδης που έκανε μόλις τρεις προπονήσεις στην ομάδα γυναικών και μετά έδωσε τη θέση του στον Σούλη Τουρσούγκα.

Κι αυτός έφυγε πολύ νωρίς, έδωσε τη θέση του στον Παγανέλη, αυτός παρέδωσε στον Βέσκο Ιβάνοβιτς και τελείωσε αποτυχημένα η χρονιά με τον Γιάννη Νικολάκη.

Ας αφήσουμε τα παλιά, κι ας πάμε στα νέα, όπου ο Γκουλινέλι κατάφερε να μαλώσει με τον Φιλίποφ(του τράβηξε τη φανέλα στο τουρνουά της Κύπρου), τον Αγκάμεζ(του είπε ή εγώ ή εσύ), την ίδια έκφραση είπε και στον μάνατζερ Νίκο Μαντούβαλο.

Στην Πορταριά μετρούσε τις φέτες ψωμιού των παικτών και γενικά έκανε παλαβά πράγματα, που εξέθεσαν τον Παντελή Ταρνατόρο, που τον πρότεινε και τον στήριξε ως το τέλος, αλλά και τον μάνατζερ του Θάνο Μιχαλόπουλο.

Ο τελευταίος είναι πλέον personanongrataστον Ολυμπιακό, παρότι του είχαν δώσει άφεση αμαρτιών για τις λανθασμένες επιλογές του τα τελευταία χρόνια με κορυφαία του Αμερικανού Κλαρκ, που πέρασε και δεν ακούμπησε. Και ο Ταρνατόρος είναι πλέον υπόλογος...

Πάμε στον Μπόσκαν, που ήταν ο πιο ιντελεκτουέλ παίκτης τα 30 τελευταία χρόνια που γνωρίσαμε στον Ολυμπιακό. Με ένα βιβλίο στο χέρι, έκανε ότι ακριβώς του ζητούσε ο προπονητής του, ήταν ο μετρ της υποδοχής, και δεν έβγαλε κιχ όταν έμεινε στον πάγκο για να δοκιμασθεί ως βασικός ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ως προπονητή δεν τον γνωρίζουμε, αλλά το σύντομο βιογραφικό του είναι άκρως ικανοποιητικό, αρκεί να τον προστατεύσει η διοίκηση από τα ανήμερα θηρία, που μπορούν να τον κατασπαράξουν επειδή θα είναι μόνος, καθώς έρχεται χωρίς προπονητικό δικό του σταφ.

Ορισμένοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν οτι δεν είναι αυτοί ο Ολυμπιακός και δεν έφυγε ο Γκουλινέλι, επειδή τρείς από αυτούς ζήτησαν την απομάκρυνση του. Ο Ιταλός έφυγε επειδή η διοίκηση, έστω και καθυστερημένα κατάλαβε ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.

Ο Μπόσκαν λοιπόν πρέπει να στηριχθεί από όλους, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ για να κατακτήσει το CevCup, όχι απλά το νταμπλ στην Ελλάδα, που είναι μονόδρομος...

Και πρέπει να καταλάβουν και οι ξένοι(Νταφ, Tσούποκοβιτς) ότι δεν ισχύουν αυτά που τους είπε ο Γκουλινέλι" Με έφαγαν οι Έλληνες παίκτες". Το στραβό του το κεφάλι τον έφαγε και τίποτα άλλο, για να μην επανέλθουμε στο μέγιστο λάθος της πρόσληψης του.

Για τον Αγκάμεζ δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν ήταν επιλογή του Γκουλινέλι, που εναντιώθηκε στην απόκτηση του και ήθελε να φέρει τον Τέπιτς, πελάτη του μάνατζερ του, όπως και άλλος διάφορους Έλληνες παίκτες.

Ο τέταρτος ξένος εξάλλου θα είναι ο Βραζιλιάνος Άθος Κόστα, που σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα στη θέση του Κουβανού Οσορία, που καθυστέρησε τον ερχομό του, λόγω του γνωστού σκανδάλου με τον βιασμό Φινλανδής. Και ο Βραζιλιάνος εξάλλου είναι καλύτερος του Κουβανού.

ΥΓ1: Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί η πρόταση ανάληψης της ανδρικής ομάδας από τον προπονητή της γυναικείας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ευτυχώς απορρίφθηκε... χωρίς επαίνους.

ΥΓ2: Όπως επί διοίκησης Μαυρομάτη, έτσι και επί προσωρινής διοίκησης Καραμπέτσου, δεν ανακοινώνονται πολλά για τις δραστηριότητες της ΕΟΠΕ και της εκτελεστικής επιτροπής. Μια από τα ίδια.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link volley fan Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 08:34 posted by volley fan

    Σωστό ρεπορτάζ.Σίγουρα πολύ καλός προπονητής,αλλά όταν στήν διαχείρηση παίρνεις μηδέν δέν κάνεις γιά τήν δουλειά.

  • Comment Link ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 05:45 posted by ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

  • Comment Link οσφπ7 Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 05:29 posted by οσφπ7

    λεμονιδη καλυτερος ο βραζιλιανος του οσορια για κουνα το κεφαλι σου λιγο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ