1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2016 12:39

Και λίμπερο ο Γκόμεζ...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ωραίο σενάριο για τον Ολυμπιακό. Ο Σεπέδα λέει ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και θα παίξει αν αποκτηθεί ως διαγώνιος, ενώ ο Γκόμεζ θα αγωνισθεί ακραίος με υποδοχή , για να είναι ο πρωταθλητής δυνατός στην επίθεση.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ίσα που θα προλάβει να μπει ο ΠΑΟΚ στην τετράδα και ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει την τύχη του Νίκι Ζελιάσκοφ, αλλά δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, δύσκολα θα φύγει ο Κουβανός.αρχικά από τη Φινλανδία και μετά από το νησί

Πάντως ο Καλμαζίδης μπορεί να δοκιμάσει άλλο σενάριο. Τώρα που έφυγε ο Καρασαββίδης(το παλληκάρι που έβαλε στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο για υποδοχή και τα έχασε και τα δυο), μπορεί να χρησιμοποιεί τον Γκόμεζ σε θέση λίμπερο.

Μη γελάτε, το είχε κάνει ο Βραζιάνος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντο Σάντος σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Φρηντριχσχάφεν για να παίξει διαγώνιος ο Αγκάμεζ. Ας το ξανασκεφτεί ο Γιάννης.

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο Μπόμπι Γιορντάνοφ τη μεταγραφή του στην Κηφισιά και με το που ήρθε το έκλεψαν το αυτοκίνητο (smartμε βουλγάρικες πινακίδες) έξω από το σπίτι του.

Η Κηφισιά άλλαξε γραμμή πλεύση για τη θέση του διαγώνιου, προκειμένου να παίζει πλήρης στα φαιναλ φορ των διοργανώσεων, κάτι που δεν κατάφερε στο παρελθόν...

Τι έγινε ρε παιδιά, θα οριστεί προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΠΕ; Με το πάσο σας, μη βιάζεστε, η διάλυση είναι πολύ κοντά...



ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ