Εκτυπώστε τη σελίδα
19-08-2016 16:48

Μπρούνο, Άλισον: Η σκέψη να τα... παρατήσουν τους οδήγησε στο χρυσό στο Ρίο

Στόχος επετεύχθη για τους Βραζιλιάνους Άλισον, Μπρούνο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο. Το δίδυμο από την Βραζιλία μετά από 4 χρόνια σκληρής δουλειάς τα όνειρα τους πραγματοποιήθηκαν. Οι ίδιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα την επιτυχία τους, τονίζοντας πως παρά την αφόρητη πίεση που είχαν και τις σκέψεις να τα... παρατήσουν συνέχισαν την δουλειά, φτάνοντας μέχρι το τέλους του... ταξιδιού.
Άλισον Τσερούτι: «Το 2012 είχα πάρει το ασημένιο μετάλλιο και σίγουρα το φετινό είναι πιο πολύτιμο. Έπρεπε να κάνω την δουλειά μου στο μάξιμουν των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω τον Μπρούνο. Δούλεψα 4 χρόνια για αυτό το χρυσό μετάλλιο. Ονειρεύτηκα και μόχθησα πολύ, πιστεψα ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος και βρήκα έναν συμπαίκτη με τα ίδια όνειρα με μένα.

Ήταν 4 χρόνια σκληρής δουλειάς. Νέα ομάδα με πίστη και αυταπάρνηση και αυτό μας έφερε σήμερα (σ.σ χθες) στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Είναι απίστευτο γιατί είμαστε πολύ στενοί φίλοι με τον Μπρούνο, είναι εκπληκτικό. Ο κόσμος της Βραζιλίας το αξίζει, το γήπεδο μας αποθέωσε και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο Μαρακανά του μπιτς βόλεϊ».

Μπρούνο Σμιτ: «Θα μου πάρει λίγος καιρός για να συνειδοποιήσω τι καταφέραμε μπροστά στον κόσμο μας και στο κορυφαίο μέρος για να παίζεις μπιτς βόλεϊ. Είχαμε μεγάλη πίεση να διαχειριστούμε τις τελευταίες βδομάδες. Δεν κοιμόμουν καλά και αυτό που κάναμε ήταν το δυσκολότερο πράγμα στη ζωή μου αλλά άξιζε.

Υπάρχει κάτι μαγικό πίσω από τους αγώνες. Ήταν κάτι που ήθελα όσο τίποτα άλλο στο κόσμο. Σήμερα πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου, είναι κάτι μαγικό που θα το κρατήσω για όλη μου τη ζωή.

Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε ως ομάδα, υπήρξαν 3 φορές που είπα ότι τα παρατάω. Ευτυχώς δεν άκουσα το μυαλό μου και ακολούθησα την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον συμπαίκτη μου Άλισον για αυτό το χρυσό μετάλλιο, ήταν τεράστιος στον τελικό».