1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2016 00:00

Eκλογές χωρίς... νοθεία

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Oι εφετινές εκλογές θα είναι ο ...θάνατος των εξουσιοδοτήσεων. Υπάρχουν τέσσερα ψηφοδέλτια με ικανούς παράγοντες και με δεδομένη την τέλεση τους στην Αθήνα, θα πάνε πολλοί παράγοντες να ψηφίσουν τους καλύτερους, σπάζοντας τις ...παραταξιακές γραμμές.

Το ευχάριστο είναι ότι επιλέχθηκε ένας ευρύχωρος χώρος, το αμφιθέατρο της ΕΟΕ και δεν θα στριμωχθούν οι εκλέκτορες στα στενά των γραφείων της ΕΟΠΕ και στο απαράδεκτο μπουντρούμι της Αγριάς.

Καλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και πρέπει συνεχισθεί με ηθικούς κανόνες, που καταπατήθηκαν στις προηγούμενες εκλογές, αρκεί να υπάρχει συναίνεση και των τεσσάρων υποψηφίων.

Στις προηγούμενες εκλογές δεν μοιράσθηκαν ψηφοδέλτια στον συνδυασμό Μελισσουργού, ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά τη γενική συνέλευση και εξέλεξαν προεδρείο χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης.

Και με τις εξουσιοδοτήσεις έγινε ένα απίστευτο όργιο, με δεκάδες κρητικοπούλες να ψηφίζουν , έχοντας εξασφαλίσει δωρεάν μετακίνηση , διαμονή και διατροφή!

Κι αυτό που πρέπει να προσεχθεί περισσότερο, είναι η σταυροδοσία των υποψηφίων, αφού έγιναν καραμπινάτες νοθείες υπερ συγκεκριμένων ανθρώπων και με αποδείξεις.

Ο ένας από τους δικηγόρος έβαζε αβέρτα σταυρούς σε συγκεκριμένα πρόσωπα, η εκλογική αντιπρόσωπος έκανε τα στραβά μάτια, ενώ σε προηγούμενη διαδικασία, παρατρεχάμενος έβαζε όπου γούσταρε σταυρούς, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, απαλλαγμένος από τα... βαρίδια του παρελθόντος, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει υποδειγματικές εκλογές και να του βγάλουν όλοι το καπέλο. Αυτά που έγιναν στις δυο προηγούμενες εκλογές δεν ταίριαζαν στην αισθητική του, πρέπει όμως και να το αποδείξει στην πράξη.





6 σχόλια

  • Comment Link ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 07:20 posted by ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    Ανοιξη,μπορει να σε λενε αλλα εσυ και η παρεα σας εχετε φερει βαρυ χειμωνα στο Βολλευ.....οι εκλογες γινονται Αθηνα και τα σωματεια θα ψηφισουν με γνωμονα το καλο του Βολλευ...και οχι τις παροχες,τις υποσχεσεις,το μοιρασμα των θεσεων της ΕΟΠΕ,την σπαταλη και ολους εσας που εχετε ρουφηξει το αιμα του Αθληματος...
    και ο Μελισσουργος επειδη ειναι καλος ανθρωπος θα σας αφησει το ταξι για να φυγετε γρηγορα...

  • Comment Link x4x Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 19:56 posted by x4x

    αμα "άνοιξη" εσύ ψηφίζεις, τότε να σου δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για την κατάσταση που βρίσκεται το ελληνικό volley σήμερα.

  • Comment Link ανοιξη Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 15:14 posted by ανοιξη

    το κακό είναι ότι ψηφοφόρε ξέρεις τα πάντα αλλά μάλλον δεν ψηφίζεις! γιατί όλοι εσείς του Μελλισουργού δεν γεμίζετε ούτε ταξί. για ψαχτείτε μήπως φταίει τίποτα άλλο

  • Comment Link kakiasmenos Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 13:36 posted by kakiasmenos

    Mη καίτε μαζι με τα ξερά και τα χλωρά. Ο Στουραϊτης δεν έχει καμμία σχεση με αυτά και έπεσε θύμα, κι αυτός των δολοπλοκιών. Απλά δεν έμαθε από το πάθημα του.

  • Comment Link aixmiros Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 11:41 posted by aixmiros

    Kαι ο Μαυρομάτης είναι συνυπεύθυνος για οσα έγιναν την τελευταία εξαετία. Και περισσότερο απ όλους, γιατί ήταν πρόεδρος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ