1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2016 16:55

Ο Ζουπάνι, ο Γκουλινέλι και οι εξουσιοδοτήσεις...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Μαθαίνουμε ότι ο Νίκος Ζουπάνι, για να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, ζητάει τα χρήματα που του χρωστάει η ομοσπονδία από το μπιτς βόλει.

Αν αυτό του λένε οι συμβουλάτορες του, τον οδηγούν στον γκρεμό, γιατί η φανέλα με τον εθνόσημο δεν είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων, αλλά κάτι που προκαλεί περηφάνια, σε αυτούς που τη φοράνε.

Σίγουρα έχει δίκιο που ζητάει το ωφελούμενα, χάνει όμως το δίκιο του αν χρησιμοποιεί την Εθνική για να πάρει τα χρήματα που του χρωστούν για τα ταξίδια της ομάδας μπίτς βόλει.

Κι επειδή τα σημερινά σερβίς θυμίζουν καγκουρό που πηδάνε από το ένα θέμα στο άλλο, από το Ισραήλ να πάμε στην Αίγυπτο, όπου οι Αιγύπτιοι αισθάνονται δικαιωμένοι που απέλυσαν τον προπονητή του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι και τον αντικατέστησαν με τον συμπατριώτη τους, Σέριφ. Έτσι έκαναν και την πρώτη νίκη τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Oι εφετινές εκλογές θα είναι ο ...θάνατος των εξουσιοδοτήσεων. Υπάρχουν τέσσερα ψηφοδέλτια με ικανούς παράγοντες και με δεδομένη την τέλεση τους στην Αθήνα, θα πάνε πολλοί παράγοντες να ψηφίσουν τους καλύτερους, σπάζοντας τις ...παραταξιακές γραμμές.


ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


1 σχόλιο

  • Comment Link Montas Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 21:39 posted by Montas

    Ναι, αλλά ο Γκουλινέλι τους πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα απευθείας από το Παναφρικανικό. Γιατί αν έμπλεκαν με το παγκόσμιο προολυμπιακό τώρα οι Αιγύπτιοι θα έβλεπαν τους αγώνες από το Κάιρο.
    Και σιγά το κατόρθωμα, το παιδικοεφηβικό της Κούβας κέρδισαν. Πολύ αμφιβάλλω αν θα πάρουν άλλο σετ στους εναπομείναντες αγώνες.
    Ο κύριος Λεμονίδης μάλλον έχει κάποιο θέμα με τους Ιταλούς προπονητές.
    Μετά τον Πιάτσα τον οποίο χαρακτήριζε στατιστικολόγο, τώρα τα έβαλε με τον Γκουλινέλι πριν καν αρχίσει η σαιζόν.
    Ανυπομονώ να διαβάσω τι θα γράψει στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ