Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2016 20:28

Οι «αντάρτες» στα θερινά ανάκτορα

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Μπαίνουνε στην τελική ευθεία των εκλογών και το Σάββατο θα έχουμε την πρώτη σύγκρουση της παράταξης Μαυρομάτη και της παράταξης Ψαρουδάκη, μετά το... σχίσμα.

Οι ""αντάρτες" ήθελαν να κάνουν πρόταση μομφής, αλλά μέτρησαν τα κουκιά και δεν τους έβγαινε το αποτέλεσμα, αφού ακόμη και η Αργύρη θα έρθει από τη Λαμία στην Αθήνα. Θα μας κάνει την τιμή, παρότι δεν πάτησε το πόδι της στα γραφεία της ΕΟΠΕ, χρόνια ολόκληρα.

Το σκορ είναι λοιπόν 10-10, με τον Νεκτάριο Χαλβατζή που τάχθηκε με τον Καραμπέτσο, να είναι κατά της πρότασης μομφής, αφού θέλει να παραμείνει η τωρινή κατάσταση και να μην επιτρέψει την εισβολή των "ανταρτών" στα ...θερινά ανάκτορα.

Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία για τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, γιατί θα ελέγχει τον εκλογικό μηχανισμό, που δεν ήθελε με τίποτα να τον αφήσει στα χέρια του Κωστή Ψαρουδάκη.

Όσον αφορά τον τόπο τέλεσης των εκλογών παίζεται ανάμεσα σε Βόλο, Λάρισα, αφού δεν περνάει η πρόταση των ... αντιφρονούντων για Κόρινθο, αν και το σωστό είναι να γίνουν στην Αθήνα, όπου εδρεύουν τα περισσότερα σωματεία και υπάρχει πρόσβαση απ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ισως μάλιστα περάσει ομόφωνα η Αθήνα.

Όσο για την ημερομηνία των εκλογών, όλα συγκλίνουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

 

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ