Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2016 14:05

Πιάστηκαν κορόϊδα...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αναμένεται να είναι το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων χρόνων, αφού Παναθηναϊκός, ΑΟΘήρας, Μαρκόπουλο, Πανναξιακός θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση και θα απειλήσουν τον Ολυμπιακό.

Το ζητούμενο όμως είναι να πιάσουν τόπο τα λεφτά των παραγόντων, αλλά όπως φαίνεται για άλλη μια χρονιά, θα το αναθέσουν στους ερασιτέχνες παράγοντες της ΕΟΠΕ, που δεν έχουν μεράκι, κέφι, διάθεση και ικανότητες να το προωθήσουν.

Για άλλη μια χρονιά θα το παραδώσουν στα μονοκάμερα της ΕΡΤ και δεν θα συζητήσουν με τα συνδρομητικά NOVA, OTETV, εξαιτίας του κομπλεξισμού του Μαυρομάτη.

Στην αφάνεια θα περάσει κι αυτό το πρωτάθλημα, καθώς ακόμη κι αν αλλάξει η διοίκηση της Ομοσπονδίας, θα είναι αργά για διορθωτικές κινήσεις και δεν θα έχουμε πάλι καλή στατιστική κάλυψη και σοβαρές τηλεοπτικές καλύψεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι στη NOVA.

Tα σωματεία έκαναν μια προσπάθεια , πρότειναν έναν επαγγελματία μάνατζερ για να το διοργανώσει, ο Μαυρομάτης όμως τους έκανε ντρίπλα και τους έβγαλε νοκ άουτ, χωρίς να βγάλουν κιχ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό, προφασίσθηκε ότι απαιτείται ομόφωνη απόφαση κι επειδή ο υποψήφιος ήταν ένα φεγγάρι στον Ολυμπιακό, στο "τριφύλλι" σκέφτηκαν κοντόφθαλμα και η ψηφοφορία ήταν 11-1.

Έτσι ο Μαυρομάτης με τη γνωστή τακτική του Πόντιου Πιλάτου ξεγέλασε τα σωματεία, κι αυτά δεν αντέδρασαν, αφού για άλλη μια φορά είναι άξια της μοίρας , και της μιζέριας τους.

Και ολόκληρη η Εθνική Κούβας να έρθει στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα περάσει στην αφάνεια, τα αποτελέσματα θα τα διαβάζουν οι φίλοι του αθλήματος από μερικές αθλητικές εφημερίδες και στην τηλεόραση θα βλέπουν μόνο τα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Πιάστηκαν κορόιδα για άλλη μια φορά τα σωματεία της Α1 ανδρών. Ομοφωνία δεν χρειάζονται για την εκλογή τους, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, πόσω μάλλον ένας μάνατζερ στην Α1 γυναικών.

Οι παράγοντες της Α1 γυναικών έδειξαν και φέτος ότι είναι ασήμαντοι και θάβουν από μόνοι το προϊόν τους, παρότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Α1 ανδρών, που είναι αυτόνομη και απολαμβάνει προβολής, τηλεοπτικής κάλυψης και οικονομικής ευμάρειας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης. RIP, A1 γυναικών...

 

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link dimitris21 Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 11:51 posted by dimitris21

    Σε αυτό πολύ καλά κάνουν !!! να τα βλέπει όλος ο κόσμος,έστω και μονοκάμερα (που δεν είναι),δεν περισσεύουν σε καιρό κρίσης χρήματα για nova και Ote tv !!!