1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2016 21:04

Μεταγραφές και παρασκήνιο...

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ήταν να μη ξυπνήσει το θηρίο. Οι προκλητικές δηλώσεις "ευχόμαστε καλό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό" προκάλεσαν οργή στο στρατόπεδο του Κυπελλούχου και την ενόχληση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης της ολυμπιακής οικογένειας ξεκίνησε από το βόλει και θεώρησε προσβολή να μιλούν έτσι για το αγαπημένο τμήμα του, γι αυτό και απάντησε με την εκκωφαντική απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Ο Ολυμπιακός έκανε κι άλλες κινήσεις ματ, με την παραμονή των διεθνών Φιλίποφ(τον παρακαλούσε ο υιός Σαββίδης), Κοκκινάκη και την απόκτηση των Στεφάνου, Φράγκου και ο ΠΑΟΚ αναγκάζεται πλέον να στραφεί προς την ξένη αγορά.

Ήδη απέκτησε τον Γκόμεζ, που έχει επιπλέον ένα χρόνο στην πλάτη του, σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στην Πυλαία και ...έκαψε τη δεύτερη θέση ξένου, με την απόκτηση του άπειρου κουβανού Κάλβο στη θέση του έμπειρου Κουρνέτα, κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του.

Πρέπει επομένως να στηριχθεί σε Έλληνα ακραίο, αλλά μετά την απόκτηση του Φράγκου από τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να πάρει δυο ξένους ακραίους και να μείνει στο κέντρο, με τους Σμαραγδή, Τακουρίδη, Παντακίδη, που είναι και το πιο πιθανόν.

Ο Σαββίδης από την άλλη δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Μαρινάκη, έδωσε  κάποια ψιλά(50.000), τη διαφορά των εισιτηρίων(τα 10 ευρώ) που κόπηκαν στα πλέι οφ, τους έκανε εξυπηρέτηση με το τσάρτερ και ξεμπέρδεψε.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει στον Αγκάμεζ και στους Στεφάνου, Φράγκο. Οι προτάσεις που έκανε στον αμερικανό Πρίντι και στον κουβανό Μάρσαλ, δείχνουν ότι θα κινηθεί ψηλά για τη θέση του πρώτου ακραίου.

Πάμε στις γυναίκες, όπου η απομάκρυνση της Τσβετάνοβα, προκάλεσε χαρά στον Παναθηναίκό που την γλυκοκοιτάζει(έχει πρόταση από Μαρκόπουλο, Πανναξιακό, ΑΟΘήρας), αλλά θα πάει στη βουλγαρική Μαρίτσα,  ενώ συμφώνησε με τις Σοφία Κοσμά, Αλίκη Κωνσταντινίδου και δεν ασχολήθηκε με την Κωνσταντίνου, όπως κακώς γράφτηκε.

Πρόκειται για δυο παίκτριες που αποδεσμεύτηκαν πέρυσι απο τον Ολυμπιακό, αλλά θα βοηθήσουν το νέο Παναθηναϊκό που σχεδιάζει ο Δημήτρης Καζάζης. Ήδη προστέθηκε στην ομάδα και η Καναδή Φιλντ, που την έχασαν πέρυσι από γκάφα, ενώ αναμένεται στη Λεωφόρο και η συμπατριώτισσα της, η ακραία Κάιλε Ρίτσε.

Απο εκεί και πέρα ο Καζάζης δεν υπολογίζει και τις Μερτέκη, Νομικού, αλλά θα αναγκασθεί να κρατήσει την πρώτη, αν δεν μείνει η Κουτουξίδου, που δεν αποκλείεται να πάει πακέτο με τις Κωνσταντίνου, Λαμπρινίδου στον Ηρακλή Κηφισιάς(βρήκε μεγάλο χορηγό τον Ζερβό του Δούκα), αφού επαγγελματικοί λόγοι, ίσως δεν τις επιτρέψουν να προπονούνται κανονικά. Για τρίτη ακραία στον ΠΑΟ προορίζεται η Σπανού.

Κατά τα άλλα , η ΑΕΚ ίσως δεν υπάρξει του χρόνου στον χάρτη(η Ιβάνοβα δοκιμάζεται στη Γερμανία), ενώ θα ξεπεταχθεί το Μαρκόπουλο που θα στοχεύσει τετράδα. Η ΕΟΠΕ λοιπόν πρέπει άμεσα να καλύψει το κενό της ΑΕΚ και να μη περιμένει όπως πέρυσι την τελευταία στιγμή για να καλύψει το κενό.

Η ομάδα των Μεσογείων είχε στο στόχαστρο της την Τσίμα και τη Γιακουμή, η πρώτη πήγε στον Ολυμπιακό, ενώ η δεύτερη κάνει ναζάκια και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα για δεύτερη χρονιά. Στο Μαρκόπουλο θα πάνε και για τρείς ξένες.

Όσο αφορά τον πρώην προπονητή Γιώργο Ρούση πήγε στον Πανναξιακό, ενώ είχε πρόταση και από τον Πανιώνιο. Η Παπαφωτίου θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό και την Γαλλία. Η Κελεσίδου συμφώνησε με τον Άρη, η Ιακωβίδου με την Ελπίδα, η Μεταξά με τη Σαντορίνη και η Γκλιγκόριβιτς έμεινε στην Ηλιούπολη. Η Ιακωβίδου είχε πρόταση από τον ΠΑΟ, ο Άρης δεν μπορούσε να περιμένει και επέστρεψε στην Ελπίδα, αφού ατόνησε το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού". Ο ΑΟΘήρας δεν ανανέωσε με Οικονομίδου, παίρνει Μεταξά και ψάχνει ακόμη μια κεντρική και δυο ξένες(έμεινε η Μπρίνκμαν).

Αλλάζουμε θέμα και πάμε στις κλήσεις του Καλμαζίδη, που απέδειξαν περίτρανα ότι οι ομοσπονδιακοί προπονητές, αλλά και η ΕΟΠΕ δεν ασχολούνται και πολύ με την Εθνική γυναικών.

Δεν έκαναν καν τον κόπο να τηλεφωνήσουν στην κορυφαία λίμπερο (το λέει και η αντίπαλος Αγι Μπάμπουλι) Αρέτα Κονόμι, εκτός κι αν πείσθηκαν από τον Περικλή Μπακοδήμο που ισχυρίζεται ότι χρειάζονται 10.000 ευρώ για αλλαγή αθλητικής υπηκοότητας.

Το γράψαμε κατ επανάληψη οτι η Κονόμι έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες και μπορεί να παίξει στην Εθνική με παράβολο 700 ευρώ, αλλά η ΕΟΠΕ και οι ομοσπονδιακοί κωφεύουν ή καλύτερα δεν ενδιαφέρονται.

Εδω ο κόσμος καίγεται, στήνουν από τη Μεγαλόπολη τον νέο ΠΑΟΚ και θα ασχοληθούν με την Κονόμι και την Κοκκινάκη, ή την Τσίμα, που είναι οι καλύτερες υποδοχείς στην Ελλάδα;

Οι ακροδιαγωνιες και τα λίμπερο που κάλεσαν θα έχουν τεράστιο πρόβλημα στην υποδοχή, ενώ καλύτερα να μην ασχοληθούμε με τις παίκτριες που συμπληρώνουν τη λίστα. Δεν υπάρχουν στον χάρτη.

R.I.P, Εθνική γυναικών και κλαίμε τα κορίτσια που δίνουν αδιαλείπτως το παρών και βλέπουν τα καλοκαίρια τους να περνούν, χωρίς να υπάρχει η βοήθεια από την Ομοσπονδία για να διακριθούν.

Κλήσεις-αχταρμάς, με ολίγη Θεσσαλονίκη, την πατρίδα των ομοσπονδιακών προπονητών και του προέδρου, γιατί είμαστε σε προεκλογική περίοδο βεβαίως-βεβαίως.

Γι αυτό τον λόγο ο Αχιλλέας Μαυρομάτης θυμήθηκε φέτος τα πανελλήνια πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών(για τα ψηφαλάκια) και προτίμησε να πάει με τον Κοντονή στη Ζάκυνθο και δεν πέρασε καν έξω από το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο βόλει, που έγινε στα ΤΕΦΑΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Καλή προσπάθεια, αλλά δεν την τίμησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ με την παρουσία του, παρότι το τουρνουά της Ζακύνθου τελείωσε το Σάββατο, αλλά την Κυριακή έπαιζε ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ , που είναι και προτεραιότητα του.

Όσον αφορά τον Σύνδεσμο Προπονητών, έβαλε πάνω στο Συνέδριο τις εκλογές του στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς λόγια.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

15 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 10:56 posted by ναυαρχος

    κ.λεμονιδη μιλαμε οτι οι πληροφοριες σας σπανε κοκκαλα μερτεκη μενει ανεξαρτητα τι θα γινει με κουτου

  • Comment Link Red Dragon Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 09:39 posted by Red Dragon

    Ο αλλος γραφει για τον Σαββιδη που δεν εχει βαλει σεντ στον Ερασιτεχνη με απληρωτα ολα τα τμηματα του Παοκ και αναφερει τον προεδρο του Ολυμπιακου που εβαζε χρημα στον Ερασιτεχνη πριν καν ασχοληθει με τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο.Εχει πιστεψει μαλιστα οτι ο 21ος συλλογος στο rnk που θα ειναι στους ισχυρους δεν θα περασει στους ομιλους.Ξεχασε οτι οταν ανελαβε εδωσε πανω απο 80 εκ ευρω χωρις χρηματα των ομιλων.Το γεγονος οτι ο Ολυμπιακος φετος κανει εξαιρετικες κινησεις (καλυτερες απο καθε αλλη φορα τα τελευταια χρονια) χωρις να ειναι εξασφαλισμενα τα χρηματα των ομιλων δεν του λεει κατι.Τωρα εχουν αρχισει και σκεφτονται οτι γινεται εξαιρετικη δουλεια με τα μελη του Ολυμπιακου και φετος ειναι η πρωτη χρονια που ο Ολυμπιακος αποπληρωσε τα παντα στον Ερασιτεχνη.

  • Comment Link pantognostis Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 20:50 posted by pantognostis

    Λεμονίδη γνώστη πες και σε μας αν η καλή περιστροφή για αύριο της εθνικής ιταλίας είναι με σεντόνι τζενάρι και ντιούφ ή θα πρότεινες στο παγκόσμιο βόλει να παίξει η ορτολάνι. Δε θα ξεκινήσει το ματς αν δεν πεις τη γνώμη σου.

  • Comment Link αυτοκρατορας13 Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 13:48 posted by αυτοκρατορας13

    κ.λεμονιδη λυπαμαι που θα σας στεναχωρησω αλλα λαθος πληροφοριες εχετε σημερινο ρεπορταζ της πρασινης αναφερει οτι η κωσταντινου απασχολει τον παναθηναικο κανονικα και με το νομο

  • Comment Link sting Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 12:19 posted by sting

    Πωωω απειρος παικτης της εθνικης κουβας.
    Ο αλλος γραφει δεν μπορει να ακολουθησει το μαρινακη ο Σαββιδης??Που??Χωρις τσαμπιονς λιγκ θα φταιει παλι ο Συγγελιδης?χααχαχαχ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ