1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2016 15:16

Κοκκινάκης για λίμπερο

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Με μια πρόχειρη ματιά στις κλήσεις της Εθνικής, θα διαπιστώσουμε ότι ο Σωτήρης Δρίκος επιστρέφει σε ορθολογικό σχήμα μετά τα περσινά αποτυχημένα πειράματα, τη μεταμόρφωση των Τζουμάκα, Αρμενάκη σε κεντρικούς. Χάθηκε όμως ένα ολόκληρος χρόνος ...

Νέα πρόσωπα οι Ρουμελιωτάκης, Τερζής, Στιβαχτής, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παπαλεξίου , ενώ παρελθόν αποτελούν οι Ταμπουρατζής, Αρμενάκης, Αγγελόπουλος, Στεφάνου, Παλέντζας, Μαρούλης.

Ο Παπαλεξίου είναι ένα πανύψηλο(2.06) παλληκάρι, που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση και τουλάχιστον φέτος πρέπει να φύγει από τη Νίκη Αιγινείου για να παίξει σε ομάδα της Α1 ανδρών.

Πάμε στη θέση του λίμπερο, όπου κλήθηκε μόνο ένας, ο Γκαρας, αλλά υπάρχει και ένας που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ο Μενέλαος Κοκκινάκης, παρότι ο μάνατζερ του είναι κοντόφθαλμος και δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του και το απέδειξε με την πέρα ως πέρα αποτυχημένη επιλογή του Κλαρκ, ως διαγώνιου του Ολυμπιακού.

Ο Κοκκινάκης είναι ένας παίκτης με άψογη τεχνική, μεγάλο ψυχισμό, πολύ υψηλό βολεικό IQκαι μπορεί να γίνει από τα κορυφαία λίμπερο του κόσμου, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει ως ακραίος, όπου λόγω ύψους, θα είναι απλά ο τρίτος ακραίος του Ολυμπιακού.

Κι εκεί έρχεται ο Ολυμπιακός που πρέπει να τον αξιοποιήσει ως λίμπερο, αντί για τρίτο ακραίο, γιατί βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά οτι ο Κοκκινάκης ως λίμπερο, αν το θέλει βέβαια, μπορεί να καταταχθεί στους τρεις κορυφαίους του κόσμου. Θα δοκιμασθεί επομένως πρώτα στην Εθνική.

Κάποιος που ξέρει βόλει, ας το πει στον Ολυμπιακό γιατί απότι βλέπουμε ενεργοποιείται ξανά ο μάνατζερ που κατέστρεψε την προπέρσινη ομάδα με τις επιλογές του (βλέπε Κλαρκ)

Ο Κοκκινάκης και περισσότερα λεφτά θα πάρει ως λίμπερο και θα μεταγραφεί σύντομα στις κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτό ας το προσέξει ο Φλάβιο Γκουλινέλι, που όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή είναι καθαρή επιλογή του Παντελή Ταρνατώρου.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 10:47 posted by κωσταςπ.

    OΚοκκινακης λιμπερο;αλλο παλι τουτο οπως ειναι η αδελφη του;στα γεραματα!!!

  • Comment Link MrAnonymous Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 21:46 posted by MrAnonymous

    Χολή στάζει ο συντάκτης... μήπως δεν προκρίθηκαν οι δικές του προτάσεις;

  • Comment Link Giwrgos 7 Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 14:02 posted by Giwrgos 7

    Ρε παιδιά το παλικάρι μπαίνει μέσα και παίρνει τελικούς μόνος του ως ακραίος.Άσχετα που είναι θρύλος και δεν θέλει να πάει εξωτερικό.μάθετε λίγο πόσα λεφτά περνούν τα λιμπερο έξω και πόσα η ακραίοι με υποδοχή.μην τα ισοπεδωνουμε όλα..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ