Εκτυπώστε τη σελίδα
25-03-2016 18:23

Η Κηφισιά θυμίζει Νίκαια

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Το φαιναλ φορ του Κυπέλλου είναι ίσως το πιο αμφίρροπο των τελευταίων χρόνων , αφού μπορούν να το κατακτήσουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Κηφισιά, ενω τον Παναθηναϊκό δεν τον βάζουμε στο κάδρο, αφού οι ατυχείς επιλογές του Ανδρεόπουλου τον κατέστησαν αδύναμο, σε σχέση με πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να το κατακτήσει γιατί έχει την καλύτερη και την πιο προπονημένη ομάδα και το πιο πλήρες ρόστερ, ενώ υπερτερεί ψυχολογικά του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα μετά την ανατροπή από 0-2 σετ και 10-14 στο ται μπρεικ. Του πήρε τον αέρα.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θα είναι εντελώς διαφορετικός απ οτι στο Ρέντη, κι αν κρατήσει την υποδοχή και του βγουν τα σερβίς μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ένας αγώνας είναι άλλωστε.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η Κηφισιά, αφού τον Παναθηναικό τον έχει μια χαψιά και με έμπειρους παίκτες θα κάνει καλή κατανομή δυνάμεων και θα περιμένει να ...σκοτωθούν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει ξεκούραστη στον τελικό τον νικητή.

Η Κηφισιά είναι εξάλλου ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, τον κέρδισε μάλιστα άνετα στο Ρέντη, όπου όμως δεν έπαιξε ο Όγκουρτσακ, ενώ το πρωί ο Πιάτσα έκανε προπόνηση και οι παίκτες δεν είχαν ενέργεια.

Η Κηφισιά θυμίζει τη Νίκαια που πήρε το Κύπελλο στην Καλαμάτα, με Πρίντι, Ελγκέτα, Ντράγκοβιτς, Ψάρα, Στεφάνου, Καλαϊτζίδη, Ζελιάσκοφ. Η ομάδα του Αρσενιάδη έχει Χριστοφιδέλη, Στεφάνου, Ρουμελιωτάκη, Μπίσετ, Παπαγγελόπουλο, Γιοβάνοβιτς, Νικολάκη.

Θα έχει ενδιαφέρον με λίγα λόγια το φαιναλ φορ του Κυπέλλου που είναι θεσμός των εκπλήξεων και πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την αίσθηση του γηπεδούχου, καθώς οι περισσότεροι θεατές θα είναι με το μέρος του, ενώ η Κηφισιά δεν έχει πρόβλημα με τις έδρες, καθώς κέρδισε και στο Ρέντη και την Πυλαία.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 22:47 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Αγαπητέ @pamvo-fan,καί εγώ...μέ Κηφισιά θά'μαι. Πάντως ευχαριστώ γιά τήν στήριξη.
    Ναί,τό βόλεϊ χρειάζεται τούς "μικρούς",αυτούς πού μέ "τά λίγα" καταφέρνουν καμιά φορά νά μπαίνουν στό ρουθούνι τών "μεγάλων",έτσι γιά νά δίνουν τό "άλλο"χρώμα στό άθλημα αλλά καί κίνητρο γιά τά νέα παιδιά,καί αυτό θά'πρεπε νά γίνεται συχνότερα,όχι μόνο από τήν ΚΗΦΙΣΙΑ αλλά καί από άλλους "μικρούς",ή "μικρομεσαίους".
    Καλό F4 λοιπόν,καί εύχομαι νά βγεί κερδισμένο τό βόλεϊ.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 22:23 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Κύριε Λεμονίδη,όπως παρουσιάζετε τήν Κηφισιά στήν πρόβλεψή σας,συμπεραίνει κάποιος ότι τό μάτς έχει λήξει πρίν αρχίσει καί πώς ό ΠΑΟ μάλλον δέν πρέπει νά "κατέβει" καθόλου. Δέν είναι έτσι επιτρέψτε μου.
    Πάμε στό "ταξίδι"μας καί ότι βγεί.
    Καλό F4 νά έχουμε καί νά παιχτεί καλό βόλεϊ ώστε νά κερδίσουμε κόσμο,καί ιδίως ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link pamvo- fan Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 18:28 posted by pamvo- fan

    Εγω θα ειμαι με κηφισια παντως.(εχω αλλεργια με τις λεγομενες μεγαλές ομάδες)

    Αλλα το κακο σε αυτες τις περιπτώσεις ειναι οτι οι εκπληξεις γινονται απο αυτους που θεωρεις τελειωμένους.(δλδ Π.Α.Ο καισε αυτες τις ομάδες παιζει ρολο καλως η κακως και η φανέλα.)