Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-03-2016 18:42

«Δεν παίζουν ρόλο οι νίκες μας»

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο Final 4 του Κυπέλλου σαν φαβορί, ωστόσο έχει μπροστά του τον δύσκολο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα τρόπαια μετά από έναν χρόνο και οι Ρομπέρτο Πιάτσα, Ντίμα Φιλίποφ τόνισαν ότι δεν παίζουν ρόλο οι φετινές νίκες απέναντι στον δικέφαλο. 

 

 

«Περιμένω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ»

O Προπονητής του Ολυμπιακό δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ τον Δήμο Γλυφάδας και εσάς τους δημοσιογράφους γιατί ξέρω ότι θέλετε να ευχαριστηθείτε τους αγώνες με όμορφο θέματα και να δείτε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα και οι παίχτες μου έχουν δώσει την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα δεύτερο φάιναλ-4. Αύριο θα γίνουν πολύ δύσκολα και όμορφα παιχνίδια. Εύχομαι όλος ο κόσμος να ευχαριστηθεί τους αγώνες. Περιμένω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν θα παίξουν ρόλο οι νίκες μας επί του ΠΑΟΚ φέτος. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σιγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος».

«Στα φάιναλ 4 ξεχνάμε τις προηγούμενες νίκες»

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Σίγουρα είναι μία γιορτή του βόλεϊ. Θέλω να σταθώ πρώτα ότι θα είναι μεγάλο κέρδος για το βόλεϊ η παρουσία μικρών παιδιών. Τα χρειαζόμαστε και θέλουμε να ασχοληθούν με το άθλημα μας. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά και θα είναι μία γιορτή για αυτά. Για μας είναι στόχος, ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Για να το πάρεις θέλεις δύο νίκες και εμείς εκεί στοχεύουμε. Δεν θα παίξει ρόλο οι νίκες που έχουμε φέτος επί του ΠΑΟΚ. Στις διοργανώσεις και τα φάιναλ-4 τα σερί τα ξεχνάμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε το κύπελλο και εκεί στοχεύουμε».