1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2016 22:14

Ο Θωμάς κοντά στον Κοσμά

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Έφυγε από κοντά μας ένας φίλος και εραστής του βόλεϊ, ο πάντα χαμογελαστός  Θωμάς Γιώτας, σε ηλικία 60 χρονών, από καρδιά, χωρίς να έχει παρουσίασει ως την μοιραία ώρα, προβλήματα υγείας.

Η καρδιά του ήταν δοσμένη στον Άρη, αυτός ήταν αρχηγός όταν η ομάδα έσπασε την κυριαρχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και μόλις πρόσφατα μας εξηγούσε τα σχέδια του για τον Άρη, με βοήθεια Ρώσων χορηγών. Ξόδεψε εξάλλου πολλά λεφτά από την τσέπη του για το βόλεϊ της  Θεσσαλονίκης.

Πρόσφατα έβλεπε τον αγώνα Παμβοχαϊκός-Άρης και έκλαψε με το κατάντημα της ομάδας που παλεύει μόνη της για να μείνει στην κατηγορία.
Το ανόητο σύστημα της ΕΟΠΕ, αλλά και της ΕΣΑΠ, θέλει τις ομάδες που δεν μετέχουν στους ημιτελικούς να κατεβάζουν τα ρολά από τις 22 Μαρτίου για τις γυναίκες και από τις 2 Απριλίου για τους άνδρες. Τεράστια επιτυχία και για τους δυο.

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γκούζντα είναι μακράν ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να τον έχει στα υπόψη του ο Σωτήρης Δρίκος.

Για την εθνική γυναικών δεν αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε, αφού οι Καλμαζίδης-Παπαδόπουλος ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να τους ταράξουμε και να τους βγάλουμε έξω από τα νερά τους γιατί αυτή την εποχή κρίνονται οι τίτλοι. Με την Εθνική θα ασχοληθούν τον Μάιο.

Δεν έκαναν πάντως τον κόπο τόσο αυτοί, όσο και ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων να μιλήσουνε με το κορυφαίο λίμπερο του πρωταθλήματος την Αρέτα Κονόμι.

Αν το έκαναν θα μάθαιναν ότι με παράβολο 700 ευρώ μπορεί να παίξει στην Εθνική γυναικών και να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της υποδοχής...Αλλά ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων πιστεύει ότι χρειάζονται 10.000 ευρώ και ακόμη βρίσκεται στη θέση του.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 08:42 posted by pao29

    Με την Εθνική θα ασχοληθούν τον Μάιο...μπραβο λεμονιδη που με μια προταση εδειξες ποσο υπολογιζουν το βολλευ...οχι οτι δεν το ξεραμε αλλα οσο παει και χειροτερευει...δεν εχουν καθολου αξιοπρεπεια και ανδρισμο να σου απαντησουν στα τοσα που εχεις γραψει και περυσι και φετος για αυτους;;;ειναι τοσο χοντροπετσοι;;;θελουν καρεκλα μονο για να μεγαλωνει ο κ@@@ς τους;;;επρεπε να γινουν καπετανιοι γιατι οπως λενε ο καπετανιος φευγει τελευταιος οταν το καραβι βουλιαζει...ετσι και αυτοι θα βουλιαξουν τα παντα και θα φυγουν...εκτος αν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ