Εκτυπώστε τη σελίδα
23-03-2016 14:29

Μαυρομάτης vs Προσαλίκα

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ένα πουλάκι μας είπε ότι κάποιοι μέσα από την ΕΟΠΕ σαμποτάρουν το φαιναλ φορ του Κυπέλλου στη Γλυφάδα, επειδή ήθελαν να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Πρέπει όμως να ξέρουν οτι αν αποτύχει η διοργάνωση, θα χρεωθεί την αποτυχία ο πρόεδρος Αχιλλέας Μαυρομάτης , γιατί αυτός ηγείται της επιχείρησης "κύπελλο χωρίς οπαδούς".

Πριν από μερικά χρόνια αυτό τον δύσκολο ρόλο, τον είχε ο Στέλιος Προσαλίκας, που μαζί με το επιτελείο του έγραψε ιστορία, διοργανώνοντας δις, τον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, μπροστά σε 5000 θεατές. Και πέτυχε πλήρως.

Φέτος το ίδιο εγχείρημα επιχειρεί ο Μαυρομάτης, με τους ίδιους υπαλλήλους και σε μικρότερης χωρητικότητας γυμναστήριο, στη Γλυφάδα των 2000 θεατών, με τρεις ξεχωριστές εξέδρες.

Μοιραία θα γίνει η σύγκριση, αν και αυτοί που πρωτοστάτησαν για να φύγει ο Προσαλίκας , προκειμένου να έρθει ο Μαυρομάτης, μοιάζουν με τους ένθερμους (πριν από τις δεύτερες εκλογές) οπαδούς του Συριζα.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link Για να μην ξεχνάμε Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 13:49 posted by Για να μην ξεχνάμε

    Πολύ δύσκολα μπορεί να ξαναγινούν τέτοιοι Τελικοί !!.
    Και ας μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν στη σημερινή διοίκηση Μαυρομάτη και ήταν και τότε στη διοίκηση Προσαλίκα δεν βρήκαν να πουν ούτε ένα καλό λόγο για αυτή τη μεγάλη επιτυχία παρότι είχε βραβευθεί η Ε.Ο.ΠΕ από την Ε.Ο.Ε για τον αγώνα της κατά της βιας στον αθλητισμό.
    Αντίθετα κατηγορούσαν γιατί δεν έγινε ο αγώνας στη Πάτρα μετά τη κόλαση είχε δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο από τα γνωστά επεισόδια...