1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2016 21:41

Ο Ρούσης , ο Καζάζης και ο Ολυμπιακός

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Είναι προφανές οτι ο Δημήτρης Καζάζης συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα από τον Άρη με 3-0, αλλά δεν ήθελε να χρεωθεί τις αναμενόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο Γιώργος Ρούσης ήπιε λοιπόν το πικρό ποτήρι, με τον Καζάζη να μένει άβρεχτος, κάτι που είναι φυσιολογικό, αφού έτσι συνηθίζουν οι νεοπροσληφθέντες προπονητές, με εξαίρεση τον Πογέτ της ΑΕΚ, που κάθισε αμέσως στον πάγκο της , στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ρούσης ήπιε και το πικρό ποτήρι της διοικητικής γκάφας, με την απόκτηση της Μόλναρ και την ταυτόχρονη απομάκρυνση της κεντρικής Φιλντ, ενώ στα αρχικά σχέδια ήταν η ύπαρξη δυο ξένων. Δεν γνώριζαν όμως ότι έπρεπε να δηλώσουν τη μεταγραφική κίνηση ως τις 23 Δεκεμβρίου και όταν το έμαθαν, πέρασε η προθεσμία και επιτρεπόταν μόνο η αντικατάσταση.

Ο Καζάζης δεν ανέλαβε με προθυμία τον Παναθηναϊκό, αφού τον ενδιαφέρει περισσότερο το βόλει ανδρών και δεν το έκρυβε ότι καλόβλεπε τον πάγκο του Ολυμπιακού(μαζί με τον Φάκα), σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Πιάτσα στο Κατάρ.

Η ουσία είναι οτι ο Καζάζης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού και για να πεισθεί θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα(2500-3000 ευρώ το μήνα), αλλά θα μείνει και του χρόνου στη Λεωφόρο, μόνο αν δεν βρει δουλειά στο βόλει ανδρών, που είναι η προτεραιότητα του.

Και ένα σχόλιο κακοπροαίρετου Ολυμπιακού "Θα μπορεί πλέον να ζει από κοντά να τη θαυμάσια ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναικού στην Κυψέλη", όπως χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις των θεατών, στην πρωτομιλία του μετά από ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός. Άσχετα αν το διόρθωσε μετά από παρέμβαση άνωθεν.

Και για να φύγουμε από τον ΠΑΟ και να πάμε στον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο Ολυμπιακός χάνει τέσσερα σετ από τον Παναθηναικό και διεκδικεί τη νίκη στα ται μπρεικ. Η διαφορά των δυο ρόστερ είναι χαώδης και παίζουν τρεις έναντι μίας ξένης παίκτριας. Η διεκδίκηση της νίκης στο πέμπτο σετ είναι ακροβασία σε λεπτό σχοινί, κι αν χάσουν ένα ματς στα πλει οφ, μπορούν να  έρθουν τα πάνω-κάτω, με δεδομένο την περίεργη ψυχολογία των γυναικών...

Tέλος πάντων, το ευχάριστο για το πρωτάθλημα είναι ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει, ανακατεύει την τράπουλα και αποδεικνύει ότι δεν αδιαφορεί για το βόλεϊ γυναικών και δεν στρέφει την προσοχή του μόνο στο πόλο και το μπάσκετ. Και φέρνει τα πάνω-κάτω στον χώρο των προπονητών, όπου οι ίδιοι και οι ίδιοι περιστρεφόταν στο βόλεϊ γυναικών.




 

ΠΗΓΗ:  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 19:27 posted by ναυαρχος

    κ.λεμονιδη και οτι εστησε μια ομαδα με την ιδια υποδοχη η δοιηκηση φταιει το οτι εδιωξε δυο εργαλεια οπως η χριστου και η μεταξα και αφησε το παγκο χωρις εναλλακτικες , παλι η δοιηκηση φταιει το σχεδιασμο τον εκανε ο ρουσσης και αυτος εχει την ευθυνη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ