1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 01:35

Ματαιώνεται το Κύπελλο

Ο ατολμία που χαρακτηρίζει την ΕΟΠΕ οδηγεί στη ματαίωση του Κυπέλλου ανδρών, αφού ο Φοίνικας Σύρου μπλοκάρει με ασφαλιστικά μέτρα τη διοργάνωση και όλα τινάζονται στον αέρα.

Η ατολμία του Αχιλλέα Μαυρομάτη, που έπρεπε εξ αρχής να...θυσιάσει τον εκλεκτό του, Χρήστο Σύλλα, για το ηθικό και νόμιμο της υπόθεσης, έφερε σε αδιέξοδο την κατάσταση, καθώς την Τρίτη ο Φοίνικας που πήρε εξαίρεση από τον δικηγορικό σύλλογο, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και δεν θα γίνουν οι αγώνες τη μεθεπόμενη Τετάρτη.

Όλοι θυμόμαστε τη ζημιά που έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Ηρακλής, με ασφαλιστικά μέτρα για την υπόθεση του μπουκαλιού που πέταξε οπαδός του στον Νίκο Ρουμελιώτη του Άρη. Το πρωτάθλημα σταμάτησε περίπου ένα μήνα για να εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα και κάτι ανάλογο θα συμβεί τώρα με το Κύπελλο, εξαιτίας του πείσματος και της ξεροκεφαλιάς της Ομοσπονδίας.

Μπορεί ο δικηγόρος της ΕΟΠΕ κ. Κάρμης να διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, έγκριτοι νομικοί όμως, στους οποίους απευθύνθηκε ο Φοίνικας, καταθέτουν και τα πτυχία τους ότι έγινε σαφής παραβίαση της προκήρυξης, αφού η συμπληρωματική λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν γεωγραφικά κριτήρια στη Γ φάση. Και το σπουδαιότερο, ο αγώνας Ορεστιάδα - Εθνικός βγήκε από ορισμό του Χρήστου Σύλλα και όχι από κλήρωση.

Ο Φοίνικας που έπεσε θύμα συνομωσίας της γγΑ, της ΕΣΑΠ, των διαιτητών και της ΕΟΠΕ στον περιβόητο πέμπτο τελικό με τον Ηρακλή, για λόγους ηθικής και μόνο, θα σύρει στα δικαστήρια την Ομοσπονδία, αλλά και όσους διενήργησαν την κλήρωση - ορισμό, καθώς και τα μέλη του ΔΣ  που θα στηρίξουν την  αυθαιρεσία. Ακόμη όμως κι αν γίνουν οι αγώνες, πρέπει να αναζητηθεί νέα έδρα για το φαιναλ φορ του Κυπέλλου, αφού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν είναι πλέον πρόθυμη να πληρώσει τα έξοδα και τις φιλοξενείες για τη διοργάνωση στη Ρόδο.

Η ΕΟΠΕ από την άλλη, ζήτησε απ όλους τους συμβούλους να τοποθετηθούν για το αν πρέπει να ξαναγίνει η κλήρωση και αυτό θα αποφασισθεί την Τρίτη σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Αχιλλέα Μαυρομάτη να αποφύγει τον όλεθρο που θα ακολουθήσει. Το ελλάσον θέμα της κλήρωσης, έγινε μείζον με μορφή χιονοστιβάδας, επειδή ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ δεν ενήργησε άμεσα για να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και στήριξε τον Σύλλα.

2 σχόλια

  • Comment Link Asf Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 16:31 posted by Asf

    Μαγκες σι ΚΥΡΙΟΙ οι ΣΥΡΙΑΝΟΙ.

  • Comment Link isla Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 00:47 posted by isla

    Καλά σας κάνει ο Φοίνικας ρε ντροπες του Ελληνικου βολλευ και του αθλητισμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ