Εκτυπώστε τη σελίδα
29-01-2016 20:25

Έξαλλοι με Μαυρομάτη

Έξαλλοι είναι στη Σύρο με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, που καλύπτει τις ανομίες του Χρήστου Σύλλα , θα ζητήσουν ακύρωση της παράνομης κλήρωσης και θα προσφύγουν δικαστικά με τη λήξη της απεργίας των δικηγόρων.
Στέλεχος του Φοίνικα, που έψαξε το θέμα, άκουσε με έκπληξη να τον επιπλήττουν επειδή δεν έστειλαν εκπρόσωπο στην κλήρωση, λες και η διαδρομή Σύρος-Αθήνα είναι Παγκράτι-Κολιάτσου και μάλιστα μέσα στην απεργία των ναυτικών.

Σύμφωνα με τις αστείες δικαιολογίες που επικαλέστηκε υπάλληλος της ΕΟΠΕ, αλλά και μέλος του ΔΣ είναι ότι τα γεωγραφικά κριτήρια τα όρισαν όπως γούσταραν και επικυρώθηκαν πριν από την κλήρωση του Κυπέλλου, από τους παρόντες εκπροσώπους των σωματείων(γύρω στους τρεις ήταν παρόντες,  από τους δεκάεξι και η Δραπετσώνα αντέδρασε χωρίς να τον πάρουν υπόψη τους).

Ότι νά ναι, όλα στο πόδι και καταστρατήγηση της προκήρυξης, με αστείες διαδικασίες που αποδεικνύουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία τις διοργανώσεις και τη λογική"άντε να τελειώνουμε".

Κι αν υπάρχουν κακώς βεβαίως γεωγραφικά κριτήρια ( στις γυναίκες έχει απαληφθεί), ο ορισμός ζευγαριού Ορεστιάδα-Εθνικός είναι πραξικοπηματική πράξη, όπως και ο διαχωρισμός του Νότου σε Αττική-Περιφέρεια. Στη Σύρο προσπάθησαν με την κοινή λογική να καταλάβουν ποιά είναι η σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, δεν υπήρχε καμία σοβαρή εξήγηση, παρά μόνο οτι ήθελαν να ρίξουν τον Φοίνικα στον λάκκο των λεόντων(Ολυμπιακός, Παναθηναικός, Κηφισιά) και να αποτρέψουν την κλήρωση του με τους αδύναμους Λαμία, Καλαμάτα, Παναχαική, Παμβοχαικός. Γιατί αν ο λόγοι ήταν οικονομικοί, θα έπαιζαν οι ομάδες της Αττικής μεταξύ τους, όπως και της Θράκης, για να μην υπάρξουν μετακινήσεις.

Γι αυτό τον λόγο θα συγκαλέσουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν αν θα αποσύρουν την ομάδα από το Κύπελλο, θα αναθεωρήσουν τη στήριξη τους για την διοργάνωση του Κυπέλλου ανδρών στη Ρόδο και φυσικά ενθυμούμενοι τη στάση της ίδιας διοίκησης της ΕΟΠΕ στα γεγονότα με τον Ηρακλή, θα διατρανώσουν ότι οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είναι ανεπιθύμητοι στο νησί.

Με λίγα λόγια , όπου τελειώνει η λογική, αρχίζει η ΕΟΠΕ