1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2016 19:00

Έπιασαν τόπο...

 

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Οι μεταγραφές που έκανε το Μαρκόπουλου χάρη στην οικονομική συνδρομή του Δημήτρη Μπαμπίρη, αλλά και η γνώση των κανονισμών μεταγραφών έφεραν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα με τη νίκη 3-2 επί της ΑΕΚ.

Η πολύ καλή πορεία του Παμβοχαϊκού οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στον πασαδόρο Μανώλη Δημητριάδη, που κάνει φανταστικό πρωτάθλημα.

Με δεδομένο ότι στην Εθνική δεν υπάρχει παρτενέρ του Φιλίποφ, καλό θα ήταν ο Δρίκος να σκεφτεί τον Δημητριάδη, αλλά και τον Νικολάκη, γιατί ένας έμπειρος πασαδόρος μπορεί κάλλιστα να ταιριάξει με έναν νεαρό ενθουσιώδη.

Μυστικό στην καλή δουλειά που κάνει ο Γιώργος Χριστόπουλος και ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο που μέχρι τώρα είναι ο κορυφαίος ακραίος του πρωταθλήματος.

Απότι διαπιστώθηκε στην προθέρμανση του αγώνα Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο, η Μόλναρ θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να επανέλθει σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, εξαιτίας της μακρόχρονης αποχής της. Κι αν επανέλθει, γιατί είναι παίκτρια προπονήσεων.

 

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ