1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2015 21:15

O Mπλέτσας και η Κηφισιά

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Αυτό που δεν μας άρεσε στον Ολυμπιακό, στην ήττα με την Κηφισιά, ήταν ότι η ομάδα δεν αντέδρασε καθόλου όταν ο αντίπαλος έπαιρνε προβάδισμα και δεν πάλεψε στα τρία χαμένα σετ, όπου δεν έκανε καμία ανατροπή.

Από εκεί και πέρα ο Ρομπέρτο Πιάτσα πρέπει να σταματήσει να διαμαρτύρεται στους διαιτητές και να τους αποδίδει ευθύνες στις ήττες, γιατί στο τέλος θα καταντήσει γραφικός κι όταν πραγματικά αδικηθεί ο Ολυμπιακός δεν θα τον πιστεύουν.

Πρέπει να καταλάβει εξάλλου ότι βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα και οχι σε μια ομαδούλα που κλαψουρίζει και ψάχνει άλλοθι για τις ήττες, τουλάχιστον μετά το τέλος του ματς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να ... παίζει με τους ρέφερι για να πάρει κάποιο σφύριγμα, αλλά ως εκεί.

Όταν απαντάει "ρωτήστε τους παίκτες "μετά από κάθε ήττα, είναι σαν να θεωρεί υπεύθυνους αυτούς, ενώ ο σωστός προπονητές παίρνει τις ευθύνες της κακής εμφάνισης πάνω του.

Όταν ρωτήσαμε τον Κώστα Χριστοφιδέλη πότε θα γυρίσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αναλάβει κάποιο πόστο μετά το τέλος της καριέρας του απάντησε χιουμοριστικά "όταν φύγει ο Μπλέτσας"

Ο Σπύρος άρπαξε την απάντηση και είπε με χιούμορ "εμένα όταν μου έκανε πρόταση ο Σταθοκωστόπουλος να πάω με 2.000 μηνιαίο μισθό, απάντησα αρνητικά"

Η Κηφισιά από την άλλη χρειάζεται να στηριχθεί ΑΜΕΣΑ οικονομικά αλλιώς όλα όσα έχει πετύχει στον α΄ γύρο κινδυνεύουν να χαθούν, γι αυτό πρέπει ο Δήμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Αξίζει οι χορηγοί να επενδύσουν στο προϊόν και πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Με τόσες εταιρείες-γίγαντες που εδρεύουν στην περιοχή Αμαρουσίου-Κηφισιάς είναι λυπηρό να μην υπάρχουν τρεις-τέσσερις να συνδράμουν οικονομικά το εγχείρημα.

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

9 σχόλια

  • Comment Link ανωνυμος Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 16:52 posted by ανωνυμος

    Κύριε λεμονιδη την άποψη σας θέλω:
    Ποια ομάδα θα πεσει;

  • Comment Link BOXA Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 14:57 posted by BOXA

    .....Ερχονται ολα αυτα.......που γραφεις.......Υπομονη!!

  • Comment Link pamvo - fan Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 21:06 posted by pamvo - fan

    Ρα συ βοχα ελεος....!!!!!Καθε χρόνο κάτι μας φταιει...????
    Εσυ φίλε μου εγραψες πρώτος σχολιο και έκανες αναφορα περι σχέσεων προπονητη & παικτων και μάλιστα οτι λενε πραγματα για αυτον οι παίκτες του ,και μάλιστα οι ξένοι!!!!!!(μάλιστα θα το χαρακτηριζα και κατευθυνόμενο και σκόπιμο...??)
    Αρα για να γράφεις κατι τετοιο η διοικητικο στελεχος είσαι ,η παικτης ,η φιλαθλος που συναναστρεφεται με παίκτες.
    Εγω οντως κοιμαμαι με τα τσαρούχια ,γιατι απλα δεν εχω σχέση με τα της ομάδας και για αυτο δεν έκανα καποιο αναλογο σχόλιο περί σχέσεων παικτών και προπονητή.

    Να σου πω και την αλήθεια ,και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι παίκτες, καθε χρόνο τα ίδια οποτε ας κοιμαμαι εγω με τα τσαρουχια και εσυ με τα σκαρπινια....!!!!

    Οι παίκτες να κοιταξουν να κάνουν αυτο που πρέπει και να μην χάνουν δικά τους σετ και παιχνίδια,να μην ξεφτιλίζονται απο τους χειροτερους γαυρους εβερ,τα χρόνια που βρίσκεται η ομάδα στην volleyleague κ.λ.π ,κ.λ.π!!!!

    Εγω βλέπω οτι η ομαδα με το χαμηλότερο μπατζετ στα χρόνια που βρίσκεται στην volley league , καλά παει και αγωνιστικα και βαθμολογικα 5η τερματισε στον πρωτο γύρο με 20 βαθμους ,οταν περυσι την ιδια εποχη είχε 17 με τριπλασιο μπατζετ ,αλλαγη προπονητη ,αποχωρήσεις παικτων κ.λ.π!!!!!

    Προς τι λοιπον τετοιο σχόλιο αυτη την χρονικη στιγμή??
    Τινος αποψη εκφραζεις φιλε μου βόχα???????

    Εγω λέω να την αφήσουμε ησυχη την ομάδα να λειτουργήσει.

  • Comment Link BOXA Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 14:45 posted by BOXA

    ........Κοιμασαι με τα τσαρουχια σου!!!Δεν το αποκλειεις ομως....που σημαινει οτι κατι ξερεις......... Ας ειναι καλα η χορηγεια....αν ερθει.....

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 22:03 posted by pamvo fan

    Ρε πανιβλακα βοχα τι σχεση εχει αυτο που γραφεις εσυ, σε σχεση με τον ολυμπιακο ;;;
    Και αν υποθεσοτμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα γιατι πρεπει να το δημοσιοποιησεις εδω.
    Τι σκοπο εξυπηρετεις τωρα μαλιστα που ηομαδα ειναι πεμπτη στην βαθμολογια;;παρακαλω να μην λογοκριυει το σχολιο μου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ