1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2015 14:45

Oμόφωνα οι αποσπάσεις...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ξένισε ο Ρομπέρτο Πιάτσα, όταν μας είπε ότι προτιμά να χάσει το Λιγκ Καπ και να κερδίσει το νταμπλ και μας ήρθε στο μυαλό η περίπτωση Κάτανετς που απολύθηκε από τον Σωκράτη Κόκκαλη , όταν ανέφερε ότι στον Ολυμπιακό έχουν ψύχωση με το πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός έχει δίκιο όταν ιεραρχεί με αυτό τον τρόπο τους τρείς εγχώριους στόχους του Ολυμπιακού και ελπίζουμε να μη του κουνήσουν το δάκτυλο , επειδή δεν θεωρεί σπουδαίο τίτλο το Λιγκ Καπ. Που στην ουσία δεν είναι τίποτα, καθώς ο νικητής δεν κερδίζει το παραμικρό.

Πέρυσι ο μάνατζερ Θάνος Μιχαλόπουλος είχε σχεδόν όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και υπερθεμάτιζε για τον Κλαρκ. Μετά το περσινό φιάσκο, του έμεινε μόνο ο Κοκκινάκης, ο μοναδικός που επέζησε από τις σαρωτικές αλλαγές.

Νέα λάβαρα στο Ρέντη, αφού οι τίτλοι των ομάδων βόλεϊ αυξάνονται και είχαν μείνει στην εποχή Μαρινάκη, όταν και είχε ανακαινισθεί το Ρέντη. Έτσι θα βλέπετε στην μια πλευρά τα λάβαρα με τους τίτλους των ανδρών και στην άλλη τα αντίστοιχα των γυναικών, που δεν υπήρχαν ετσι κι αλλιώς, γιατί δεν είχε επιτυχίες η ομάδα.

Νέο μέλος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο Αθηναίος Βασίλης Ράπτης, που θα αντικαταστήσει τον Λαρισαίο Βασίλη Αντωνούλη, που ήταν παραγκωνισμένος, αφού τους διαιτητές τους όριζε μόνος ο Στέφανος Βασιλειάδης.

Ανανεώθηκαν ομόφωνα οι αποσπάσεις και κατ επέκταση οι συμβάσεις των Δρίκου, Μπακοδήμου, Καραίσκου, Φλώρου,, ενώ κόπηκαν όσοι δουλεύουν σε ομάδες, μετά το κάζο με τον Καλμαζίδη. Το μέτρο πληγεί ουσιαστικά μόνο τον Τζιουμάκα.

Αυτό που πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε στο πρόγραμμα της Α1 ανδρών είναι η ημερομηνία της τελευταίας αγωνιστικής. Δεν μπορεί να παίξουν οι ομάδες για την προτελευταία αγωνιστική και μετά ως την τελευταία να υπάρχει κενό 10 ημερών λόγω εθνικής εφήβων. Θα γελάνε μαζί μας.

Η σημαντικότερη αλλαγή που έγινε φέτος στους κανονισμούς είναι η παράβαση στο φιλέ, που θα σφυρίζεται σε οποιοδήποτε σημείο κι αν υπάρχει επαφή. Όπως παλιά, για να μη μπερδεύεται και ο κόσμος.

Όποια ομάδα εξάλλου δηλώνει στο φύλλο αγώνα 12 ή 13 παίκτες θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά 2 λίμπερο. Διαφορετικά μπορεί να έχει ένα λίμπερο, ή κανένα, ανάλογα με το ρόστερ.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

4 σχόλια

  • Comment Link maskoforos Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 11:00 posted by maskoforos

    Εκρίθηκαν όλες οι αποσπάσεις. Και των Ζαλμά, Γιαμακίδη,Σταθόπουλου, Τζιουμάκα,Aνδρεάδη, Γεράνιου. Οι δυο τελευταίοι αναμένεται να...κοπούν γιατί έχουν ομάδες. Οι υπόλοιποι συν τους Φλώρο, Δρίκο, Καραίσκο απλά θα κάνουν την αργομισθία τους, όπως και πέρυσι.

  • Comment Link volleymania Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 18:51 posted by volleymania

    Σε καποιο σαιτ ανακοινωθηκαν 10 αποσπασεις.Οι υπολοιποι που δεν ειναι στο αρθρο κοπηκαν λογω οτι ειναι σε καποια ομαδα;

  • Comment Link volleymania Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 16:52 posted by volleymania

    Σε κάποιο σάϊτ ανακοινώθηκαν 10 ονόματα με απόσπαση στην ΕΟΠΕ.Τελικά κόπηκαν οι υπόλοιποι που δεν αναφέρονται στο άρθρο;

  • Comment Link maskoforos Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 11:52 posted by maskoforos

    Γιατί δεν βάζεις ότι ο Δρίκος παίρνει και 1500 ευρώ, ο Μπακοδήμος 800, ο Καραίσκος 400 και ο Φλώρος 500; Ας τους πλήρώσει από την τσέπη του του ο Μαυρομάτης και ο Στουραίτης. Τόσους υπαλλήλους έχει, γιατί να μη κάνουν αυτοί τη δουλειά;
    Εκτός κι αν τους θεωρεί άχρηστους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ