1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2015 19:38

Πάμε για ρουσφέτι;

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Η απόφαση για τον Ηρακλή καθυστερεί , κι όλα δείχνουν ότι ο "γηραιός" δεν θα πληρώσει τις υπέρογκες οφειλές προς τους παίκτες και δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. σύμφωνα βέβαια με τις δεσμεύσεις της ΕΣΑΠ.


Τα χρονικά περιθώρια όμως στενεύουν και όλα δείχνουν ότι δεν θα αντικατασταθεί ο Ηρακλής με άλλη ομάδα και τελικά θα πάμε σε ένα ...κολοβό πρωτάθλημα, όπου θα παίζουν έντεκα και θα υποβιβάζεται ένας.

Αυτός ήταν ίσως και ο τελικός στόχος των περισσοτέρων ομάδων της ΕΣΑΠ, πλην αυτών που θα κάνουν πρωταθλητισμό και θα στοχεύσουν ψηλά. Τους ενδιαφέρει επομένως περισσότερο το μικροσυλλογικό συμφέρον, παρά το καλό του αθλήματος.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και πέρυσι στην Α1 γυναικών, όταν αποσύρθηκαν τα Βριλήσσια και ο Μαυρομάτης σε συνεργασία με τους εναπομείναντες συλλόγους δεν έδωσαν wildcard, προφασιζόμενοι αστείες δικαιολογίες.

Έτσι αντί να υποβιβασθούν τρείς ομάδες, υποβιβάσθηκαν δυο, προς ευχαρίστηση των Μακεδόνων, Ηρακλή, Ηλιούπολης, Ρέθυμνου, Ανατόλια, Μαρκόπουλου που πρόταξαν τα μικροσυμφέροντα τους από το καλό του βόλει, κι ας προσπαθούν να μας πείσουν -ματαίως- για το αντίθετο.

Το ευχάριστο της εφετινής μεταγραφικής περιόδου είναι ότι οι επαρχιακοί σύλλογοι, με επικεφαλής του κυκλαδίτικους, όχι μόνο άντεξαν στην κρίση, αλλά συσπειρώθηκαν και έκαναν σούπερ ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Φοίνικας Σύρου, ο Πανναξιακός και ο ΑΟΘήρας, για τους οποίους θα έχουμε εκτενή αναφορά στο άμεσο μέλλον.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ