1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2015 19:20

Η λεβέντισσα Κιόση και το γυμνό...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Όσοι είδατε τον αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία, θα καταλάβατε γιατί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός παίζει τα τελευταία χρόνια με ξένες ακραίες. Επειδή απλούστατα δεν υπάρχουν καλές ελληνίδες υποδοχείς.

Όσοι είδατε τον αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία, θα καταλάβατε γιατί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός παίζει τα τελευταία χρόνια με ξένες ακραίες. Επειδή απλούστατα δεν υπάρχουν καλές ελληνίδες υποδοχείς.

Η υποδοχή της Εθνικής έμοιαζε με "χοάνη", αφού τα περισσότερα σερβίς των Ουγγαρέζων κατέληγαν στο παρκέ και όχι στα χέρια της Στέλλας Χριστοδούλου, χάρη στην τακτική της αντίπαλης ομάδας, που δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες γνώσεις.

Το πρόβλημα μας φώναζε από μακριά, γι αυτό κι επί ενάμιση σετ σημάδευαν τη Χαντάβα, που τους έκανε τα ... χατίρια και βοήθησε τα μάλα την Ουγγαρία. Γι αυτό και στο ενάμιση σετ αντικαταστάθηκε από τη Νομικού.

Ούτε τότε λύθηκε το πρόβλημα, καθώς οι Ούγγαρέζες σημάδευαν τη Μερτέκη με τα ίδια ευτυχή γι αυτούς και δυσάρεστα για εμάς αποτελέσματα, προκειμένου να φτάσουμε στο εύκολο 0-2 στη Μεγαλόπολη.

Τότε ο Γιάννης Καλμαζίδης  επιχείρησε το... ανορθόδοξο προπονητικά, αλλά κάτι έπρεπε να κάνει αφού πηγαίναμε με μαθηματική ακρίβεια στο 0-3. Έβαλε τη διαγώνια Βασιλαντωνάκη στη θέση της Μερτέκη και ουσιαστικά "φώναξε" ότι δεν έχει υποδοχείς, αλλά έχει κι αυτός τις ευθύνες του.

Η Βασιλαντωνάκη δεν πήγε καλύτερα από τις Μερτέκη, Χαντάβα στην υποδοχή, ήταν χειρότερη, αφού η κοπέλα δεν είναι υποδοχέας, αλλά ήταν καλύτερη επιθετικός(46%, 16/35), έναντι της Θεσσαλονικιάς(17%, 2/12) και της Γρεβενιώτισας (33%, 4/12) .

Το ματς γύρισε χάρη στο σερβίς μας που βελτιώθηκε σημαντικά, αλλά και με την προσθήκη της λεβέντισσας Κιόση που ήταν κορυφαία επιθετικός(46%, 13/28), αλλά στο ται μπρεικ είχαμε μια από τα ίδια, εξαιτίας της υποδοχής μας.

HEθνική με λίγα λόγια δεν έχει υποδοχείς και δεν βάζουμε στην κριτική μας τη Νομικού, γιατί η κοπέλα εδώ και λίγο καιρό μαθαίνει να βγάζει υποδοχή και ίσως εξελιχθεί σε πολύ καλή ακραία.

Πρέπει όμως να αναζητηθούν άλλες βασικές ακραίες(γι αυτό και ο Ολυμπιακός δεν κράτησε τη Χαντάβα) , είτε με επιμονή στη Στράντζαλη, είτε σε αναζήτηση νεαρότερων , είτε με επιστράτευση παλαιοτέρων.

Εκεί υστερεί η Εθνική και δεν μπορεί να πάει μπροστά, με τεράστια προβλήματα στην πρώτη μπαλιά. Διαγώνιες έχουμε, κεντρικές και πασαδόρους ναι, ενώ μπορεί να ενισχυθεί και στη θέση του λίμπερο, αν οι Μαυρομάτης-Μπακοδήμος αποφασίσουν να δώσουν από το ταμείο της ΕΟΠΕ 700 ευρώ για να πάρει το ελληνικό διαβατήριο η Κονόμι, η κορυφαία, μετά την αποχώρηση της Βλάχου.

Όσον αφορά την πρόκριση μπορούμε να την πάρουμε και στη Βουδαπέστη, αφού η Ουγγαρία δεν είναι καλύτερη της Εθνικής, κι ας έπαιξε χωρίς τις δυο καλύτερες παίκτριες της στη Μεγαλόπολη(προτίμησαν τον γάμο μιας φίλης τους), κι ας χρησιμοποιεί τη διοργάνωση ως φιλικά προετοιμασίας για το Ευρωβόλει. Και δεν αποκλείεται στο εκτός έδρας ματς να πάνε καλύτερα οι υποδοχείς μας.

Βλέποντας την Ουγγαρία, που παίζει στα τελικά του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος, απορήσαμε πως ...καταφέραμε να μείνουμε πάλι εκτός νυμφώνος, όταν τερματίσαμε τελευταίοι, σε όμιλο με τη Βουλγαρία, το Αζερμπαιτζαν και την Πορτογαλία(ναι, χάσαμε και από την Πορτογαλία)

Και να κλείσουμε με τη λεβέντισα Κιόση, που είναι η μοναδική παλιά που έμεινε στην Εθνική παρότι δεν είναι βασική, αφού η Βασιλαντωνάκη είναι το μέλλον. Όλες οι άλλες μόλις διαπίστωσαν ότι δεν προορίζονται για βασικές ... τραυματίσθηκαν, αρρώστησαν, προφασίσθηκαν οτιδήποτε για να κάνουν διακοπές.

ΥΓ: Η Αθηνά Χρυσομάλλη φωτογραφήθηκε γυμνή για τη φιλανθρωπική έκθεση ΝΑΚΕD CITY και στον Πανιώνιο ετοιμάζουν την απάντηση. Με επικεφαλής την Άσπα Πανταζή μελετούν ημερολόγιο με γυμνή φωτογράφιση που θα κάνει πάταγο


ΠΗΓΗ:ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ