1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2015 17:10

"Θερινό" το ριπλέϊ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Η φάση του αγώνα Σλοβενία-Ελλάδα έγινε στο 23-24 του τρίτου σετ, όταν σε μια επίθεση των αντιπάλων μας, ο Γερμανός διαιτητής έδειξε άουτ και οι Σλοβένοι ζήτησαν επίμονα μπλοκ άουτ.

Την ώρα που η σλοβένικη τηλεόραση πρόβαλε το ριπλέι, ο ...φωστήρας της ΕΡΤ διέκοψε για διαφημίσεις. Τόσο πολύ πρόσεχε τη ροή ο υπεύθυνος, ενώ αξίζει να διευκρινίσουμε οτι δεν είδαμε διαφήμιση, αλλά προώθηση του προγράμματος "θερινό σινεμά στην ΕΡΤ-2"

Ένα αποκλειστικό προϊόν της κρατικής τηλεόρασης δεν είχε διαφήμιση και μη βιαστείτε να το δικαιολογήσετε ως πρόβλημα του βόλει. Και στους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο, όπου μετείχε η Εθνική με τεράστια τηλεθέαση δεν είχε υπήρχε ούτε μια διαφήμιση. Μάλλον πρέπει να γίνουν κι άλλες προσλήψεις για να επανδρωθεί καλύτερα η ΕΡΤ... '

Εσκασε και η πρώτη μεταγραφή Βούλγαρου επι εποχής Nίκι Ζελιάσκοφ στον ΠΑΟΚ. Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν απόδοση 1.80 ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης θα επιστρέψει πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Tόσο γρήγορα;

Πέρυσι ο Φοίνικας Σύρου εμπιστεύθηκε τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, Ράτκο Παβλίσεβιτς και φέτος τον πρώην προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, αλλά στην ανδρική ομάδα Ντούσκο Νίκολιτς. Ας αδελφοποιηθούν τα δυο κλαμπ.

Για να καταλάβετε πόσο αστεία είναι η Ευρωπαική Συνομοσπονδία, αρκεί να σας αναφέρουμε οτι στο Ευρωπαικό Λιγκ γυναικών, υπάρχει μόνο ένας όμιλος των 6 ομάδων και οι τέσσερις πρώτες θα παίξουν στο φαιναλ φορ.

Από αυτές η Πολωνία και η Τουρκία παίζουν με τις τρίτες ομάδες τους και λογικά του χρόνου αναμένεται η κατάργηση της διοργάνωσης.

 

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

5 σχόλια

  • Comment Link ΕΡΤ3 Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 12:29 posted by ΕΡΤ3

    Γιατί ρε φίλε, που προφανώς δουλεύεις στην ΕΡΤ3, έχετε τίποτα άλλα να δείξετε;
    Το κακόμοιρο βόλει σας έμεινε και παρόλα αυτά αναθέτετε τις μεταδόσεις και τους σχολιασμούς σε άσχετους , που περπιμπτόντως είναι φίλοι των προπονητών.Για να μη κριθούν

  • Comment Link et3fan Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 23:44 posted by et3fan

    Μήπως θα έπρεπε να ευχαριστήσεις την ΕΡΤ που δείχνει βόλεϊ *παρά* τις πολύ χαμηλές θεαματικότητες;

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 18:02 posted by ΑΛΕΞ

    Ποιόν προσπαθείς να κοροϊδέψεις; Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ υπάρχει; ΟΧΙ. Αυτά είναι δημοσιεύματα των Βούλγαρων. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον Γκεοργκίεφ stand-by αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο.

  • Comment Link BULGARIA Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 16:52 posted by BULGARIA

    http://volleynews.gr/index.php/volleyleague/news/item/30733-%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%B5%CF%86-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 16:03 posted by ΑΛΕΞ

    Λεμονίδη για μια ακόμη φορά απέδειξες πόσο άσχετος είσαι για όσα συμβαίνουν πάνω από το... Σχηματάρι.
    Μπορεί ο Ζελιάσκοφ να μη βγάλει παρέλαση, αλλά ο Καλμαζίδης την πόρτα του ΠΑΟΚ την έκλεισε οριστικά όταν πίστεψε ότι θα περάσει το δικό του. Δυστυχώς γι' αυτόν τα πράγματα άλλαξαν και ο Ανδρέου δεν έχει πλέον τον πρώτο λόγο. Το κουμάντο στα οικονομικά το κάνει ο Κατσαρής και σε εκείνον κανείς δεν μπορεί να πουλήσει μαγκιά.
    Οσο για τον Γεκοργκίεφ, περίμενε πρώτα να ανακοινωθεί...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ