1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2015 21:22

Κοντά στον Ηρακλή ο Κολομβιανός Ερνάντεζ Πίτζα (video)

Ένα από τα μεγάλα αστέρια της Κολομβίας, ο Αντρές Φελίπε Πίτζα Ερνάντεζ (Andres Felipe Piza Hernandez) βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ηρακλή και θα φορέσει τη φανέλα του «γηραιού» εφόσον ξεπεραστούν τα νομικά και οικονομικά προβλήματα και δοθεί άδεια να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Volleyleague. 
O Αντρές Φελίπε Πίτζα Ερνάντεζ είναι διεθνής αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, έχει ύψος 2.02 και έχει γεννηθεί 8 Μαρτίου 1991. Ο Πίτζα είναι από τις βασικές επιλογές του Χρήστου Πάτρα. Ο τεχνικός του «γηραιού» είναι μετρ στην ανακάλυψη ταλέντων και για τον Πίτζα μιλούσε από το 2013.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΡΩΜΗ 2006 Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 19:12 posted by ΡΩΜΗ 2006

    Ναι, το ονειρο του απο μικρος ηταν να παιξει σε αυτο που εχει μεινει απο τον αλλοτε κραταιο Ηρακλη. Τον Ηρακλη του Τσιργογιαννη, του Μακαρου και των δυο- τριων φιλων τους οι οποιοι ακομα και τωρα δεν ξερουν με σιγουρια που θα παιξει η ομαδα. Απλα ελπιζουν. Οταν θα υπογραψει πειτε το μας γιατι εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με τους απιθανους που διαλυσαν τον Ηρακλη. Μιλαμε για απιστευτο γελιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ