Εκτυπώστε τη σελίδα
07-08-2015 19:09

Κέντρο διερχομένων...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

 

Κέντρο διερχομένων είναι και φέτος η εθνική γυναικών με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και την Ομοσπονδία να παρακολουθούν απαθείς την έξοδο παικτριών για ...προσωπικούς λόγους.


Μπορεί κάποια αθλήτρια να έχει πραγματικό προσωπικό λόγο αποχώρησης, αλλά αυτό έπρεπε να το διευκρινίσει κατά την κλήση της στην Εθνική και όχι κατόπιν εορτής, ενώ υπάρχουν κι αυτές που φεύγουν εκφράζοντας δυσαρέσκεια.

Συνδυάστε τον χρόνο συμμετοχής αθλητριών στα ματς με την Τουρκία με την αποχώρηση τους, για να διαπιστώσετε ότι αυτές που δεν χρησιμοποιήθηκαν όσο έπρεπε, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου την επόμενη εβδομάδα.

Αρκετές πέρυσι, αλλά και φέτος έμειναν στην Εθνική μέχρι να βρουν ομάδα, ενώ είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα αθλήτριας που έφυγε πέρυσι προφασιζόμενη τον θάνατο της γιαγιάς της(sic) και παρόλα αυτά κλήθηκε και φέτος.

Έτσι στην Εθνική μένουν αθλήτριες που δεν έπαιζαν όλη τη χρονιά στις ομάδες τους και χρησιμοποιούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Βάλτε δίπλα ποιές αθλήτριες ξεκίνησαν και ποιές θα μείνουν ως το τέλος...

Το παράδοξο στην Εθνική γυναικών είναι ότι ο κατά τα άλλα άξιος προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης όλο τον χρόνο ασχολιόταν με το ανδρικό βόλει και είδε ζωντανά ελάχιστα ματς της Α1 γυναικών, ενώ ο συνεργάτης του Κώστας Παπαδόπουλος ήταν στην Ιταλία.

Το άλλο παράδοξο, είναι η τηλεοπτική διαφήμιση της εθνικής ανδρών με πρώτο πλάνο και μοναδικό τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος έπαιξε μόλις τρία ματς με την Εθνική και μετά έκανε διακοπές...

Περιττό να πούμε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τις παίκτριες που μένουν στις Εθνικές ομάδες, χωρίς απολαβές , σε βάρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Σε αυτούς-ες βγάζουμε το καπέλλο.

Στο βόλει πανηγυρίζουμε για χάλκινο μετάλλιο σε βαλκανικό παγκορασίδων, αφού αυτοί που κατέστρεψαν το ελληνικό βόλει ως υπεύθυνοι της ανάπτυξης, παραμένουν σε καίριες θέσεις. Επιτέλους ας αλλάξει η διοίκηση του Μαυρομάτη, μπας και δούμε άσπρη μέρα. Φτάνει πια.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

9 σχόλια

  • Comment Link PYTHJ Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 20:20 posted by PYTHJ

    ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ!!
    Ε ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΜΑΣ.. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 1,75 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΛΩΤΟΥΣ!!ΑΞΙΟΙ.

  • Comment Link ΜΛΜΙ Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 20:12 posted by ΜΛΜΙ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΞΙΟΣ!!! ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΞΙΟΣ!!! ΑΡΕ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΒΟΛΛΕΥ!!

  • Comment Link SMAK 111 Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 07:44 posted by SMAK 111

    κ.Λεμόνιμη συμφωνώ απολύτως με την αναφωρα στους υπεύθυνους ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, αλλά πως περιμένεις να είναι το αυριανό βολλει (που κάθε φορά είναι το παρον) όταν ο Τακης φλώρος ως υπεύθυνος ανάπτυξης στις βασικες επιλογες του για την συγκροτηση της 12αδας της Εθνικής παγκορασιδων ήταν οι αρεστες και οχι οι αριστες (βλέπε τα ονοματα και θα καταλαβεις).

  • Comment Link cucuraba Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 04:15 posted by cucuraba

    Εγραψα το σχολιο για οτι αναφερει ο Λεμονιδης για την αποχωρηση περυσι παικτριας λογω θανατου της γιαγιας της.Ειναι παραμυθι αυτο που λεει γιατι τυχαινει ναξερω την περιπτωση.Κατα τα αλλα συμφωνω

  • Comment Link volley_player Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 21:09 posted by volley_player

    ας μας πει ο cucuraba πως έχουν τα πράγματα! ας σταματήσει το παραμυθάκι με την εθνική γυναικών. προπονητές και αθλήτριες που δεν σέβονται τον εαυτό τους... Ντροπή και αίσχος! με τα χρήματα του Ελληνικού λαού να πετιούνται από το παράθυρο για να κάθονται πέντε έξι χαραμοφάιδες στις καρέκλες...