1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2015 15:33

Σαββατοκύριακο στο Side Out Club

Το Σαββατοκύριακο 27-28/6 ξεκινούν στο Side-Out Club για τους λάτρεις του beachvolley δυο τουρνουά, το Side-Out Club Series (men-women-mixed) και το Side-Out Club Men & Women Sunday Cup. Πρόκειται για μια σειρά αγώνων κατά την οποία ομάδες θα μπορούν να λάβουν μέρος παράλληλα σε ένα πρωτάθλημα και ένα τουρνουά κυπέλλου για πέντε Σαββατοκύριακα στην πλαζ του Varkiza Resort.
Όλοι οι ερασιτέχνες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην άμμο διεκδικώντας πλούσια δώρα από τους χορηγούς του Side-Out Club. Ρούχα από την Funky Buddha και δώρα από την Bodytalk θα μοιραστούν οι νικητές κάθε τουρνουά, ενώ γυαλιά Northweek, μασάζ από το The Hands, χειροποίητα φουλάρια Stylesetterz, κάμερες Ricoh και ένα ταξίδι έκπληξη στη τελετή λήξης των πρωταθλημάτων θα κερδίσουν τυχεροί συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης.

Όλα τα τουρνουά θα διεξαχθούν με σύστημα ομίλων των τριών ομάδων στην πρώτη φάση και ταμπλό μονού αποκλεισμού στη δεύτερη.

Τα τρία πανέμορφα χρωματιστά γήπεδα του Side-Out Club, που βρίσκονται στο Varkiza Resort, δίπλα στο κύμα θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και τους συμμετέχοντες των τουρνουά.

Δήλωσε συμμετοχή με 10 ευρώ για μια κατηγορία, 15 ευρώ για δύο και 20 ευρώ για τρεις εξασφαλίζοντας δωρεάν είσοδο στην πλαζ.

Έλα και συ να διασκεδάσεις, να αθληθείς, να γνωρίσεις καινούριους φίλους και να απολαύσεις τη θάλασσα. Έλα να βρεις τον εαυτό σου στο Side-Out Club!

Πληροφορίες τηλεφωνικά στο 694 8039774 και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ