1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2015 14:35

Άστεγη πρωταθλήτρια...

Ένα σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα aeginalight.gr/ και περιγράφει με τον καλύτερο τρόπαιο, του λόγους που η κατάκτηση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ από τον Σαρωνικό, ισοδυναμεί με θρίαμβο



Τρομερή πορεία από τα κορίτσια της ΑΙΓΙΝΑΙΑΣ και φέτος. Κατάκτησαν το final 4 της ΕΣΠΕΔΑνικώντας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, παρακαλώ, σε έναν συγκλονιστικό τελικό με 3-2 σετ... Η κούπα είναι πλέον στην Αίγινα, κυρίες και κύριοι, και ήρθε από τα δικά μας κορίτσια, με την δύναμη, το πάθος και την επιμονή τους. Με την αγάπη λίγων κι εκλεκτών Αιγινητών που πίστεψαν και στήριξαν υλικά και ηθικά αυτήν την προσπάθεια.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών δίνει μαθήματα σε όλους μας.

Μαθήματα πίστης και αφοσίωσης στον στόχο. Μπορεί η πολιτεία να της έχει γυρίσει την πλάτη και να αδιαφορεί που ένα νησί σαν το δικό μας δεν έχει κλειστό γυμναστήριο, ενώ την ίδια ώρα φτιάχνονται γήπεδα και κολυμβητήρια σε μικρότερα νησιά και χωριά που δεν έχουν καν ομάδες....

Εκείνες, όμως, δεν το βάζουν κάτω και κάθε χρόνο γίνονται καλύτερες. Κάθε χρόνο με αγάπη και μεράκι λίγων φίλων, επενδύουν στην πολλή δουλειά, στους καλούς προπονητές και στην αγάπη για το άθλημα.

Και φτάσαμε σήμερα να πάρουμε την κούπα από έναν Ολυμπιακό με γήπεδα, προπονητές, γυμναστές, γιατρούς, υποδομές επαγγελματικής ομάδας... Η επιτυχία είναι τεράστια και η χαρά μεγάλη...

Αλλά και η πίκρα και η αγανάκτηση μεγαλώνει όταν σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν είχαμε τα στοιχειώδη τουλάχιστον...

Φίλοι και γονείς αγοράζουν μπάλες, φίλοι και γονείς φτιαχνουν το παρκέ του ΕΠΑΛ που χρησιμοποιούν για γήπεδο, φίλοι και γονείς ρεφενέ για τα εισιτήρια. 

Οι παράγοντες πουθενά. 

Μόνον λόγια.

Τη μια δεν βρίσκουμε οικόπεδο, την άλλη δεν έχουμε χρήματα, την άλλη δεν πήγε ο φάκελος από τον Δήμο στην Περιφέρεια... Τον κακό τους τον καιρό....Τα κορίτσια της Αιγιναίας τους απαντούν με τον καλύτερο τρόπο....

Πολλά μπράβο σε όλους και όλες που απαρτίζουν αυτήν την ομάδα - παράδειγμα, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο...

Και θα ήταν βέβαια παράλειψή μου αν δεν έδινα ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Στάθη Νικολούζο που είναι ο "βασικός υπεύθυνος" αυτής της πορείας και αυτής της νέας εποχής για τον αθλητισμό του νησιού μας. 

Παντελής Μεθενίτης

2 σχόλια

  • Comment Link Νανά Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 07:05 posted by Νανά

    Κατ'αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή τους για αυτή την τεράστια προσπάθεια. Σαν μητέρα παίκτριας (θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω την ομάδα της) καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσων αγωνίζονται για το αυτονόητο..να ασχολούνται τα παιδιά με την αθλητισμό! Αυτονόητο σε όλα τα προηγμένα κράτη του κόσμου αλλά όχι στο δικό μας... Ανάλογα προβλήματα έχουμε κι εμείς (μια το ένα γήπεδο πλημμυρίζει, μια δεν είναι διαθέσιμο, παίρνουν παιδιά από την ομάδα και τα πάνε σε άλλο τμήμα και άλλα πολλά) με αποτέλεσμα και οι δικές μας παίκτριες να κάνουν φέτος υπεράνθρωπες προσπάθειες και να φτάσουν σε εξαιρετικό επίπεδο με τη βοήθεια της προπονήτριάς τους. Μην τα παρατάτε...συνεχίστε να στηρίζετε τα κορίτσια σας όπως κάνουμε κι εμείς..και ίσως να ακουστείτε..αν πάλι όχι, μην σταματήσετε ποτέ να τις εμψυχώνετε και εκείνες να χαίρονται πραγματικά το παιχνίδι μέχρι τέλους!

  • Comment Link Νίκος Δ Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 12:20 posted by Νίκος Δ

    Δυστυχως έτσι είναι! Φαίνεται, είναι πιο σημαντικό για τη νεολαία το άραγμα στις καφετέρειες παρά η ενασχόληση τους με τον αθλητισμό. Σχόλιο από έναν Αιγινήτη που έφαγε τα γόνατά του στις άθλιες υποδομές του νησιού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ