1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2015 11:42

Η έδρα και τα λεφτά...


ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Αν ο Παναθηναικός αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός τον Φοίνικα Σύρου, τότε το πλεονέκτημα στους τελικούς θα το έχει ο Ολυμπιακός που τερμάτισε δεύτερος, έναντι του τέταρτου Παναθηναικού. (Αν περάσουν Φοίνικας και ΠΑΟ το πλεονέκτημα θα το έχουν οι Συριανοί)

Κι όλα αυτά επειδή ο ΠΑΟΚ έχασε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου από τον Παναθηναικό, που "τρύπωσε" στην τετράδα και τώρα απειλεί να τον πετάξει έξω από τον τελικό. Είδατε ότι δεν πρέπει να παίρνετε στα αστεία κανένα παιχνίδι;

Όταν ο Ολυμπιακός αλλάζει φανέλα χάνει . Το έκανε πρόπερσι στον πρώτο τελικό με τον Παμβοχαικό(πορτοκαλί φανέλες) και διασύρθηκε. Το έκανε την Μ Πέμπτη με τον Φοίνικα(άσπρες με μια κόκκινη γραμμή, όπως το Περού) και έχασε. Ερυθρόλευκα με ρίγες είναι η φανέλα του Ολυμπιακού.

Πανηγυρίζουν στη Σύρο που μπήκαν στην τετράδα και στην Αλεξανδρούπολη που θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση. Πέρα της ηθικής ικανοποίησης, ουδέν όφελος, αφού οι ομάδες μας εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και παρόλα αυτά δεν παίρνουν μέρος λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Kλαίνε στην ΕΟΠΕ για τη μείωση της επιχορήγησης, αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε μια μελέτη και να δούμε αν τα λεφτά που παίρνει τώρα η Ομοσπονδία είναι περισσότερα από αυτά που έπαιρνε στο παρελθόν.

Για παράδειγμα η ΕΟΠΕ στο παρελθόν έπαιρνε μεγαλύτερες επιχορηγήσεις, αλλά πλήρωνε τους διαιτητές, τις μετακινήσεις των σωματείων, τις διοργανώσεις των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων, τις εθνικές ομάδες , τους προπονητές, τους μάνατζερ, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της.

Τώρα παίρνει λιγότερα, αλλά δεν πληρώνει τους διαιτητές, τις μετακινήσεις των σωματείων, τις διοργανώσεις των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων και τους υπαλλήλους της, ενώ οι εθνικές ομάδες κάθονται το καλοκαίρι και οι ομοσπονδιακοί, αλλά και οι αποσπασμένοι δεν έπρεπε να επιβαρύνουν ούτε ευρώ τον προϋπολογισμό της.

Άρα αν κάνουμε μια αναλογική μελέτη ενδέχεται να διαπιστώσουμε ότι τα λεφτά που παίρνει τώρα η ΕΟΠΕ είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά που έπαιρνε στο παρελθόν όταν πλήρωνε κανονικά.

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

4 σχόλια

  • Comment Link Bad woolf Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 11:00 posted by Bad woolf

    Ας αλλάξει και χρώμα μπας και ξεβρωμισει.....

  • Comment Link posted Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 10:36 posted by posted

    κ.λεμονιδη δεν πιστευω σε προληψεις και μαγγανειες η ομαδα το τελευταιο διμηνο η ομαδα δεν βλεπεται οποτε δεν μου εκανε καμοια εκπληξη η ηττα απο τη συρο

  • Comment Link ναυαρχος Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 10:27 posted by ναυαρχος

    πειτε στο κ.λεμονιδη οτι ο παναθηναικος θα εμπαινε στη τετραδα ακομη και με ηττα απο τη στιγμη που το εθνικος-φοινικας εληξε καθαρα

  • Comment Link παο μια ζωη Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 10:24 posted by παο μια ζωη

    κ.λεμονιδη ο παναθηναικος δεν τρυπωσε στην τετραδα ο παναθηναικος πηρε μεγαλα αποτελεσματα στο δευτερρο γυρο για να μπει στη τετραδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ