1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2015 10:25

Aπό χωρίου, εις χωρίον...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

 

Μετά τη Σάμο και την Πύλο η ΕΟΠΕ συνεχίζει τις περιπλανήσεις σε γήπεδα-κοτέτσια, αρκεί ο δήμος της περιοχής  να πληρώνει τα έξοδα της διοργάνωσης, χωρίς να εξετάζει κανείς αν προβάλλεται με αυτόν τον τρόπο το άθλημα.
Στο Αγρίνιο ο δήμος και οι τοπικές αρχές κάνουν το καλύτερο δυνατό για να διοργανώσουν το φάιναλ φορ γυναικών, αλλά όπως είπε κατ΄επανάληψη ο φιλόδοξος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου ''το γήπεδο είναι μικρό, στερούμαστε αθλητικών εγκαταστάσεων''. Διατυμπανίζει το πρόβλημα και καλά κάνει, αντί να το κρύβει όπως η ΕΟΠΕ.
Το γήπεδο θα φιλοξενήσει μόλις 300 θεατές και εκεί εξαντλείται το όραμα της ΕΟΠΕ. Ποιο όραμα;θα πείτε και με το δίκιο σας, όταν ο τελικός του χάντμπολ γίνεται στην Πυλαία χωρητικότητας 8.000 θεατών...
Ο Στέλιος Προσαλίκας μπορεί να είχε του κόσμου τα στραβά, είχε όμως και όραμα, αφού διοργάνωσε τους τελικούς ανδρών το 2009 και 2010 στην ολυμπιακή εγκατάσταση του Φαλήρου, μπροστά σε 6.000 θεατές- φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Και αντί ο Αχιλλέας Μαυρομάτης να συνεχίσει στο Φάληρο τους τελικούς ανδρών, αλλά και γυναικών, άρχισε την περιπλάνηση σε διάφορα γήπεδα, με τον Γιώργο Μανωλόπουλο να προΐσταται της μεταφοράς των τελικών στον βορά για να μην αδικηθεί ο αγαπημένος του Ηρακλής. Έτσι χάθηκε η τεράστια ευκαιρία να καθιερωθούν οι τελικοί του Κυπέλλου στο γήπεδο-στολίδι του Φαλήρου.
Ο Μαυρομάτης περιφέρεται από χωρίου εις χωρίον, κάνει τις απονομές και καμαρώνει που... μίκρυνε το άθλημα και το περιόρισε για να χωρέσει ο ίδιος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην πληρώσει ούτε ευρώ η ομοσπονδία, χωρίς να τον νοιάζει η προβολή του αθλήματος.
Οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας έχουν αποδείξει κατ΄επανάληψη και στο Φάληρο ότι μπορούν να διοργανώσουν μεγάλα ''events'', στερούνται όμως ηγέτη  και έτσι του χρόνου δεν αποκλείεται να δούμε τον τελικό στο κλειστό του Χαριλάου, αρκεί να είναι όλα πληρωμένα. Κατά τα άλλα, υπάρχει το παραμύθι που λέει '' θέλουμε να διαδώσουμε το άθλημα στην επαρχία''. Κολοκύθια με ρίγανη. Την ίδια εποχή η Κύπρος της κρίσης διοργανώνει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων!
Και να επαναλάβουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με τους δήμους Σάμου, Πύλου, Αγρινίου, που έκαναν και κάνουν τα πάντα για να πετύχει η διοργάνωση και τα καταφέρνουν τηρουμένων των αναλογιών.
Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς, Σπύρος Χουντουμάδης, δεν ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο, επειδή δεν πήρε την άδεια από το σχολείο του. Αν είχε εξασφαλίσει απόσπαση, δεν θα αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ