1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-03-2015 20:14

Έτσι «ξεδιψάει» τον λαό του ΠΑΟΚ το βόλεϊ!

Του  Παναγιώτη Περπερίδη
Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που πρέπει να πάρουν το κύπελλο Ελλάδας στο σπίτι τους. Ο πρώτος είναι ο -κατά την άποψή μου- κορυφαίος Έλληνας προπονητής (στα σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός), Γιάννης Καλμαζίδης. Έχει τον τρόπο του να φτιάχνει κορυφαία ρόστερ, να επιλέγει σωστά, να δίνει άρτιο αγωνιστικό προσανατολισμό, να κοουτσάρει μοναδικά και φυσικά να δημιουργεί οικογενειακό κλίμα-γροθιάς στις ομάδες του
. Είναι ο άνθρωπος που έστησε τον ΠΑΟΚ γύρω από τον κορυφαίο πασαδόρο Βασίλη Κουρνέτα. Είναι ο προπονητής που επέλεξε τον Γκόμεζ για τη θέση του διαγώνιου και βρήκε δυο λαβράκια, τον Χιμένεθ για τα άκρα και τον Ραγκελ για το κέντρο. Είναι εκείνος που επέλεξε να διαρθρώσει το παιχνίδι της ομάδας με επίκεντρο την πίσω ζώνη του, την άμυνα και την υποδοχή, φροντίζοντας εν συνεχεία η ανάπτυξη να έχει πολλαπλές επιλογές και να μην στηρίζεται στην ημέρα του διαγώνιου, όπως κάνουν οι περισσότεροι σε τούτη τη χώρα. Εν συνεχεία έβαλε και ταχύτητα. Σταδιακά μπήκε και το στοιχείο της αυτοπεποίθησης.

Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ