Εκτυπώστε τη σελίδα
10-03-2015 04:25

Η δημιουργική ασάφεια του θρύλου

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα από τον Α.Ο.Κηφισιάς που να έχει δημιουργήσει τόσους πολλούς μπελάδες στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Πρώτα η συνάντηση τους στον τελικό του Λιγκ Καπ πριν δύο χρόνια στο Βραχάτι, μετά η νίκη Κηφισιάς στο Ζηρίνειο και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και μετά νίκη της Κηφισιάς στο Ρέντη. Εφέτος νίκη με 3-1 σετ σε ένα ματς που ίσως και να κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το οικοδόμημα του Α.Ο.Κηφισιάς, στη διοίκηση, στον Κώστα Αρσενιάδη και στους παίκτες του όχι γιατί νίκησαν τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί με αφορμή τη νίκη επί του Ολυμπιακού ανέδειξαν για άλλη μια φορά την καθαρά βολεϊκή πλευρά ενός πρωταθλήματος που έχει και ποιότητα και πρωταγωνιστές. Κι αν μέχρι τώρα γνωρίζαμε τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς ως τον ηγέτη της ομάδας, ο Όλεγκ Κόβαλτσουκ αναδεικνύεται στην αποκάλυψη του ΑΟΚ σε ένα ακόμα ματς κλειδί.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link Βόχα Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 19:13 posted by Βόχα

    Νομίζω κύριε Ασημακόπουλε ότι το Βραχάτι στα 2 πρώτα του χρόνια στην Α1 δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον ολυμπιακό. Για να μην ξεχνιόμαστε (5 νίκες)